onda cirklar

ibland kan vissa saker i livet jämföras med försäkringskassan.
man ringer dit för att få hjälp, då hamnar man i en extremt lång kö och när man äntligen når fram till sitt mål visar det sig att dom ska ha papper inskickat innan man kan få hjälp. så då fixar man fram dessa papper och skickar in dom och väntar på att ja, vi säger pengarna ska komma in på kontot. när dagen är framme visar det sig att inga pengar har kommit och man ringer på nytt till dom och hamnar i denna kö igen. samma visa igen, nya papper ska skickas in och ett nytt datum för pengarna. så där kan man hålla på ett tag.

har ni gjort denna liknelse med något i ert liv. nu behöver det ju inte ha med företag eller pengar att göra men just att det blir som en ond cirkel på något sätt, förväntan, längtan efter något. men man når som aldrig målet. för när målet väl är i sikte börjar denna cirkel om på nytt igen. och det kan hålla på i en evighet.
jag kan göra denna liknelse med mycket om jag tänker på det :)
fråga inte hur jag kom på det här men det dök som bara upp. nåväl om ni inte har gjort denna liknelse med något i livet så testa, det skadar inte ;)

vet dock inte hur försäkringskassa än idag för har som inte behövt ha kontakt med dom på länge, men sådär var det förr iaf, apropå inget :D

nåväl!

Kommentarer


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0