prutt i bakfickan

okej så lite films för jag har inget annat för mig :P



2, 4, 5, 7, 9 är bra filmer, värda att se för alla, minst en gåg iaf.
resten kan ni skita i.

satt och prata med en kompis över en fika idag och vi snacka serier. så varför inte lägga in lite serier också som jag kan rekomendera :)



dessa är såå bra. och japp ni ser rätt. nya 2 1/2 men. är less på dom gamla som går om och om igen så dom nya är lätt bäst just nu. :D sådär. det är dom som följs just nu.

nu tar jag natt, och ska vila ryggen så man inte missar för mycket av det viktiga i livet.

(ps. tack tutti för min nya look på bloggen <3)

det sticks skrek kaktusen!

jag älskar det paranormala. skulle väl freaka ut totalt om vissa saker hände mig personligen typ som att något studsar i min säng och inget är där eller, att man ser någon stå någonstans och man vet att man är ensam. hojja nej tack. räcker med dom små saker man upplever till och från :P

men jag kan inte sluta vara intresserad av det iaf. tittar spöktv ganska ofta. nu har det äntligen börja komma ut nya avsnitt av mina spökprogram jag följer :D tänkte dela med mig av dom, iaf dom senaste jag sett på.


dessa har en gemensam nämnare och det är spöken, det paranormala. vissa kan tycka att allt är fake. men det gör inte jag, vissa saker kan jag tro på. dock finns det stunder då man bara sitter och gäspar och undrar hur lite man haft att göra när man måste fixa till lite spökbilder och videos. :D men men. hur som helst.
dessa serier är olika, vissa är spökjakter, och vissa är människor och kändisar som berättar vad dom varit med om. det sistnämnda är dom fyra första bilderna kan man säga. dom är lika men olika, hur som helst så är det intressant vare sig det är sanning eller inte.
så gillar ni att se spöktv så kan jag rekomendera dessa. :)

RSS 2.0