alice in wonderland

nu orkar jag inte skriva någon handling för om man inte vet vad alice i underlandet handlar om då får man skylla sig själv, det är ju för tusan en klassiker!!! :D

grymt snyggt gjord, härlig som tusan och skådisarna är dom bästa :) en film som kommer finnas i min hylla en vacker dag. och det hoppas jag blir snart för vill se den igen och igen och igen. grymt bra måste jag säga, finns många varianter av alice i underlandet men denna och disneys tecknade klassiker ligger först på listan.
så ja jag tycker ni ska se denna snarast, och hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör ;)

hihi, undra om man skulle samla ihop ett gäng och gå på bio och se den igen, för den är nu ihelg ;)
hmm, ska fundera på den saken.

en fröjd för kropp och själ <3

a dreams work

alltså, började nyss fundera och kom att tänka på mina drömmar.
drömmar om vampyrer som kan smitta en med nålstick, hundar som får handväskor istället för halsband, indianer som dansar på vinden bakom en låst dörr, biläffär ute på en igenfrusen älv, häxor som sitter i indiska rum och dricker brun gegga, småflickor till spöken som knallar genom väggar.... och det gamla vanliga kärlek, mys och pys. :)
haha man kan ju fundera vad som förisgår i ens huvud när man sover liksom. fast iförsig kanske är därför jag tycker om att sova, allt möjligt kan hända, dock tycker jag inte om när man drömmer mardrömmar, usch vad det är otäckt alltså. vaknar och sedan sprytar det vattenfall ur ögonen. hujja!
tillbaka till det roliga. undrar inte ni vad era drömmar kan betyda?
det gör då jag.

iaf dessa saker haha. vem ger handväskor till hundar liksom och vem tusan bygger en bilaffär på is? :D

undra om man kan göra något av dessa drömmar, vidareutveckla dom på någon sätt...
hon som skrev twilight böckerna fick ideen från en dröm hon hade. men jag suger på att skriva så på den fronten blir det nog inte. fast vem vet, man kanske ska testa :P hehe

men jag kan då säga att mina drömmar är då underhållande för mig ;)



filmidaxi

okej gör ett till försök men dessa handlings grejs, ingen kommenterade ju sist så. ifs är det ens någon som läser min blogg där ute? :P haha



1. mycket bra film. handlar typ om en flicka som lever i sin egen lilla värld.
2. alla buddies filmer är så söta på något sätt och hyffsat bra :) än så länge är snow buddies bäst :) denna är nog den första och här blir föräldrarna kidnappade och valparna försöker rädda dom.
3. ny disney film och jag älskar den. grymt rolig haha :) handlar om en flicka som kämpar sig igenom det tuffa livet och en dag möter en groda som säger sig vara prins, en kyss och allt förändras. 
4 .nice film, hans yttre och själ blir aldrig skadad, så hur ser hans själ egentligen ut, det syns i ...... ;)
5. helt okej, påminner mycket om paranormal aktivity, men sevärdig iaf. :) handlar om en killes historia om sin familj och deras spöke. byggd på verkliga brotts grejs :)
6. söt film, valparna hamnar i rymden och måste försöka ta sig hem.
7. skum men okej för mig, handlar om en kvinna berättelse om vad som hände i alaska när hon studerade en grupp människors drömmar. verklighetsbaserad typ :)
8. me like, snabba bilar, snygga brudar och farttokiga killar, behöver ni veta mer?

sova sova sova, vill, vill, vill :)

en fundering på g kanske

jag har funderat ett tag nu, ekonomin suger för tillfället, sjukskrivning hit och dit och  ioch med det så sjunker lönen drastiskt. varför kan vi människor inte vara immuna mot all skit som har men sjuklighet att göra :P tänk vad pengar man hade haft då hehe.
nåväl till saken.
tänk om man skulle sluta snusa, snus är dyrt i längden det vet ju alla. men tänk om man skulle under nästa månad räkna ihop alla pengar som går till snus under en månad och sedan när nästa månad kommer så slutar man bums och alla pengar som man räknade ihop månaden innan som skulle gått till snus lägger man undan varje månad.
alltså fatta vilka pengar man skulle ha efter ett tag :D det är ju ändå onödiga pengar som går till onödigheter egentligen :P så den funderaren tänker jag fundera på lite till faktiskt.

jag är väldigt sugen på att sticka iväg någonstans, helst utomland men fan bara bort från stan över en helg hade suttit fint. nu kommer det ju inte hända på ett tag för ekonomin är nere i botten kommande månad iaf så efter den månaden kanske man kan ta en helg och sticka någonstans. vi får se vad livet väljer för en. :)

sen kan jag säga att det är en bitterfitta period för många, men det finns en liten krussidull filur som springer omkring och sprider sina vårkänslor, hm, eller håller hon dom inne tro? ;) kanske inte vill ge oss en smakbit av det hehe. :)
hon är då söt iaf, alltid glad och go. och det är fint att se och höra. hoppas hon kan smitta av sig lite så vi andra blir lite gladare vi också. det må vara vår men inga vårkänslor här inte. vaknar alltid trött och eländig typ :) ifs inte ofta på dåligt humör men dom dagarna finns också. man känner sig dock bara så sliten hela tiden, och inte orkar man göra mycket om dagarna direkt. men satana det ska bli ordning och reda på det också. så fort jag orkar ;) haha

nåväl det var mitt för denna gång.

filmer med en twist

fått en eller ja flera förslag på att skriva en liten handling om filmerna jag ser så tänkte ge det ett försök. dock suger jag rejält på att förklara men ska göra mitt bästa. så hoppas inte på för mycket bara :P hihi



1. skum film, men ändå bra, handlar om en man som tappat minnet och som följer med en resande show där en gammal man via sitt sinne får människor att ändra sina liv.. typ :P äh inte vet jag se den och förklara bättre för mig sen ;) hehe
2. hihi love it, tingeling klantar till sig igen och måste ge sig iväg för att fixa det hon klantat sig med.
3. sööög, handlar om en räv som skapar problem för hans familj och vänner, äh den sög iaf :D

säger ju det, jag är inge bra på sånt här :P

4. sett ettan, se tvåan. den var bra iaf. i ettan bestämmer sig ett gäng kvinnor för att klättra i några grottor. dock är det bara en som kommer sig ut. i denna film tar ett räddningsteam med sig kvinnan och klättar ner i grottorna för att söka efter resterande kvinnor som varit borta för länge.
5. bra film faktiskt, handlar om en kvinna som badar i unga flickors blod för att försöka hålla sig ung och vacker.
6. väldigt bra film. en kvinna anklagas för otrohet och blir dömd att stenas till döds, plus den är verklighetsbaserad.

sådär, hur tyckte ni det där gick? :P

men det är ju en talande hund :P

jaha då var det dags för lite filmtips igen. äntligen komemr man igen sig med film igen, ojoj vad jag har saknat det.film är en stor hobby för mig. älskar film, fast det kanske ni redan förstått. hehe inte så svårt att lista ut sirekt. men nu har jag även sagt det, om jag inte redan sagt det förstås. hm, kanske jag har, eller så inte. hmm, bra funderare där. hihi
näväl tillbaka till det typ nästan viktiga. haha den var bra, viktiga. äh ge dig!
okej här kommer dom. :)



1. mysig film, me like
2. haha härlig, rolig och bra
3. bra film, mycket bra film
4. underbart bra film, fantasy love it :)
5. en klureliklur film men massa bra :)
6. haha nice :)
7. helt underbart rolig och bra, animerat är lovely
8. lite av en besvikelse men hyfsat okej :)
9. sög pung, hitta fel men såg den iaf och den sög :P

sådär, lite tips till er från mig :P
byebye ;)

trampa på en myra

hade inget bättre förslag till rubrik så fick bli det där.

ingen idé att försöka förklara saker för någon. dom förstår iaf inte. dom säger sitt och det gör mig irriterad för det låter som att dom bestämmer över en eller vill att deras åsikt är den rätta och ingen annan åsikt existerar.
men det dom inte kan förstå i sitt eget lilla huvud är att deras åsikt betyder inget för mig, för det har inte ens med saken att göra. istället för att vräka ur sig saker osv, så kan man fråga "vad menar du" istället liksom. blir bara så frustrerad att jag snart kommer bli aggresiv på dom. inge roligt. vill inte bli det.

lär er lyssna, lär er fråga om sånt ni inte förstår. det är inte så svårt som det verkar direkt.

känner mig lämnad, övergiven, naken.. alla stirrar men ingen ser. alla lyssnar men ingen förstår.
jag vill inte berätta sanningen för den blir bara avisad av dom iaf. vill inte se folk i ögonen me och dra en vit lögn längre, det tär så mycket på mig.

vill umgås och bara vara, vill umgås med er, men tiden finns inte.
tiden är för kort för livet, har jag märkt. vissa saker bara rusar fram medans andra står still eller går bakåt.
är det inte meningen att allt ska gå framåt egentligen?

nåväl. heippa

confused

tankarna snurrar runt i huvudet på en som jag vet inte vad. magen vill vända sig in och ut och hjärtat försöker säga någon, men jag fattar ingenting.
känner mig så förvirrad så jag håller på bli tokig. behöver skriva av mig och prata av mig men inget kommer ut.
vet bara att något känns väldigt konstigt och jag tycker inte om det.
jag är rädd.
rädd att förlora något viktigt, rädd att såra eller bli sårad, rädd att bli vilseledd.
saknad, saknad av något viktigt, något speciellt.

man kan inte behålla en kaka och samtidigt äta upp den. men hur ska man göra då?
hoff vill inte ha det här inom mig, vad är det som är så fel helt plötsligt. pågått i några dagar nu. i början tänkte jag men det går över, men än sitter det kvar som klister i mig.

jag behöver komma bort från allt, bort från mina tankar hade också varit bra. inte så lätt dock, inga pengar, jobb att ta hand om, hem och katt på det, plus att tankar kan man inte fly från.

det får inte gå för fort och inte för sakta, det får inte bli rätt och inte fel, och absolut inte konstigt eller speciellt.
vafan, nu blev jag mer förvirrad, ger upp...
RSS 2.0