bzzzzzzzzz

dagen bästa, eller ja gårdagens bästa vid denna tidpunkt:

k kastar en snus framför e.
e- vi har en fruga här inne.
k- jasså, vars är den? (flinar i smyg)
e- den flög just förbi mig.
k- är du säker på att det inte var min snus?
e tittar på k och båda börjar skratta tills tårarna rinner.

alltså nå kan man ha kul åt ingenting egentligen. men förbannat vad jag skratta :D det var ett tag sen man skratta så mycket :D

dagarna går sakta enligt mitt tycke. iaf dom dagar man jobbar vill säga. lediga dagar går som smör i solsken, finns så mycket man vill göra men så lite tid. hmm.

haha apropå nada eller ja kanske detta med dagens roliga. hade en sån här för någon dag sedan också med s.

k och s kommer ut från bilhandlaren. k ser en jobb bil full med karlar i jobbkläder. k och s går till s bil som står bakom en stooor bil (s gamla bil är liiiten).
k börjar skratta och kan inte sluta.
s- vad skrattar du åt?
s och k hoppar in i bilen, k skrattar fortfarande.
s- va?!
k- jag fick en sån där fantasigrej typ.
s- vadå?
k- ja men tänk dig själv, vi två brudar kommer ut från bilhandlaren och killarna i bilen tänker två tjejer har kollat ny bil undra vad dom har för en nu. vi går bakom en stoor bil och kommer nu utpruttande i denna lilla bil :D
s och k skrattar länge och väl.

och det bästa var nog grabbarnas min när vi prutta ut i s bil. man kan ju undra om dom faktiskt tänkte så :D men kul var det iaf. med den historien säger jag såhär: s grattis till nya bilen :D


tack för mig :D

smulor i örat

sommaren har väl typ kommit nu eller? ja jag hoppas då det, det snöa lite inatt men inget som stanna på marken vilket jag är överlycklig för. hehe hoppas bara att värmen kommer snart också, den riktiga värmen. skönt skönt skönt!!!

jaha, planer för sommaren och resterande av året är i full gungning, planera kan man alltid göra och bara hålla tummarna på att det blir av. men det får man som se.
hoppas kan man alltid :P

jag ska då lägga undan massa pengar nu framöver igen. fattar inte hur jag kan ha ramlat ner i detta slösa stadiet igen. kom ur det för år sedan och nu poff där igen hehe :D nå jag ska bli duktig igen och fixa detta. ska leva snålt och bara köpa saker som jag planerat köpa länge plus så jag överlever, resten ska läggas undan. vem vet en dag kanske man inte har ett jobb. saker kan ändras bara sådär utan förvarning om man har otur.

måste dessutom samla in alla småslantar som ligger ute hos folk, kan behöva dom tillbaka hehe:D

hmm, jo på filmfronten går det segt som ni märkt, har suttit och kollat ghost whisperer den senaste tiden så inte riktigt hängt med i att se film. men det kommer ska ni se. nu ska jag göra annats.
heippa!

life sucks big time!

ja det gör det iaf just nu. vårkänslor in my ass! för mig är det nog någon slags depp jag dragit på mig istället och det är inge roligt alls.
det enda jag har på hjärna och hjärta just nu är komma bort från stan, komma bort och ha roligt.
men ändå så vet man att det är länge kvar tills man tar sig någonstans och hur ska man då göra under tiden.

dagarna går ut på jobb, sova och sitta hemma och tråka eftersom ingen har tid för en eller så finns det bara inget att göra.
känner mig lite utanför och ensam för tillfället, jag har mina vänner att prata med och sånt med jag vill gärna göra saker också.
jag ser alla omkring mig hitta på saker, umgås med folk dagarna i ändå. och själv sitter man hemma och önskar sig bort, önskar att någon man ringer eller smsar ska ha tid för mig. eller att någon bara säger, "vafan katti, haka på oss, bättre än att sitta här ensam".
men på senaste tiden har det bara blivit mindre och mindre av allt det där roliga man gör på fritiden.

tankarna på flytt växer och tankarna på att försvinna från allt och alla växer mer och mer (nej menar inget med död). men jag dras ändå mer till att stanna och kämpa, jag har klarat det förr så varför inte igen.

livet går inte ut på att bara jobba och sova eller? det går väl ändå ut på så mycket mer?
för mig känns det som att man lever för att jobba så man kan överleva. men inget i livet känns som att det är meningen att levas. förstår ni vad jag menar där haha :D
leva ska vara ett nöje inte en plåga, eller har jag helt fel?

nej detta måste få ett slut, och jag hoppas det är snart. så om någon undrar hur jag mår, så är svaret: inge bra just nu.
RSS 2.0