i en annan värld

jag drömmer ofta om andra världar, magiska världar.
drömmer om att få tillhöra en såda, jag älskar magi och fantasi, allt kan hända.

tänk att vakna upp i en värld där allt är möljigt, varje dag ett nytt äventyr.
magiska djur, saker. resor man aldrig kunnat föreställa sig. att få leva i en sådan värld hade varit underbart.
att bara få fly undan allt i våran verklighet och hamna i en värld där inget är som här. att se saker med andra ögon. leva som något annat. leva på ett helt annat sätt.

jag älskar att se sådana filmer och läsa såna böcker. twilight, harry potter, sagan om ringen, pirates of the carebien, avatar. ja finns hur mycket som helst att nämna om det både i film och bok format.

drömma sig in i något är inte som att leva i det på riktigt, men usch vad man kan önskar, önskar av hela sitt hjärta att något mer än det vi vet och ser dagligen finns där ute. att någon eller något kunde hitta en och ta mig med den/det.
bara för att man vill det är man inte störd, fantasi är ett måste i livet om man vill kunna leva detta vi kallar liv. utan mina drömmar och fantasier skulle jag nog inte klara av livet i sig, det är för tufft och svårt. man måste få komma bort, om det så bara är för någon minut eller sekund. man kanske inte kan komma bort kroppsligt, men i hjärta, själ och hjärna kan man. och det kommer jag fortsätta med. :)

drömma kan jag och det ska jag

fiiiiillllllmmmmm

under sjukskrivningen så har jag kollat en del film. inte mycket men några iaf :D
har inte haft så mycket annat att göra, alla är upptagna med massa annat och jag har inte kunnat röra på mig som vanligt, men hoppas ryggen blir bra snart. man blir som lite tokig av att gå hemma.
nåväl.



1. gud vad jag älskar den filmen :) underbart bra bra bra!
2. haha rolig men inget för mig :D
3. tyckte den kunde ha varit bättre.
4. snusk film, haha mycke sex måste jag säga, kan inte säga att den var bra direkt.
5. haha den var iaf bra, massa kulig ;)
6. segare än dom andra men ändå bra, men handling i denna.
7. bra film. me like :)

så kasta saften i micron och blanda popcorn, 58 kuddar och 13 täcken senare så slår ni på film. mys mys mys!!! :P

en aj ajs dagbok

dom senaste dagarna har varit en blandning av smärta, trötthet och datanördande.
gick och la mig på torsdagsmorgonen efter tandis och vaknade med en smärta i ryggraden som inte går att beskriva. kom inte upp ur sängen så fick ringa och sjukskriva mig från jobbet. typiskt mer pengar åt fanders!
dagarna gick och smärtan blev antingen värre eller stannat som den varit. inget blev då bättre, gav upp i lördags och for till akuten.
läkarens order: sjukskrivning en vecka, piller, piller och åter piller.
katti: lämna sjukpapprena på jobbet, hem till värmekudden och piller!

det värsta med min kropp är min rygg, den har inte funkat som den ska på ca 4-5 år då jag fick stort ryggskott och hade en infektion i ryggraden som jag haft  ett tag, därför blev det som det blev. och innan det så hade jag ont till och från bara. men nu är den daglig. dock kommer det dagar då man blir sängliggandes helt med stel rygg och måste vila. ryggraden sprängs av smärta och man kan inte röra benen eller böja sig åt något håll.
detta som jag har nu är visst ryggskott med inslag av ischas (hur det nu stavas).
läkaren klämde och kände och sa att med den ryggen kan ingen jobba. haha, hörrödu, som att jag är vem som helst. har ju klarat mig såhär länge ;) hihi

nä katti du måste träna och träna ryggen och mage så du slipper detta. kanske inte helt. men man kan alltid drömma :P jag lever för den drömmen :D

läkaren sa iaf att jag haft tur som inte fått diskbrock än, med tanke på min historik med ryggen så har jag stor chans att få det. så den dagen ser jag inte fram emot alls. :(

nåväl, nu har jag skrivit en liten rad om min rygg haha, visst var väl det intressant. not. så nu ska jag värma kudden igen och kasta i mig lite piller. hoppas på att ryggen blir bra snart, gå hemma är ju inge roligt. finns inget att göra. :D

man blir trött av smärta!!!

dududududuu, i'm loving it...

okej gott folk, inte händer det mycket mer än såhär i mitt film liv just nu, men detta kan jag bjussa på iaf :)
ni kanske undrar, eller inte undrar, äh hur som helst så får ni veta iaf varför jag inte ser så mycket nya filmer mer. jo såhär ligger det till, nya filmer är massa dyrt att köpa, går inte att ladda ner längre för det är sååå förbjudet nu, och en fegis som man är vågar man inte chansa hehe, plus så har jag ingen bra fungerande dator, så jag får som passa på när en bra dator finns till hands. :)
hmm, erkände jag något där som man inte skulle ha gjort egentligen, äh nåväl, det var förr inte nu längre så vem bryr sig. :D haha




1. bra men hade högre förväntningar dock :S
2. mycket mycket mycket bra film!
3. haha underbar :)

se dom om ni vill och får lust, dena gång kan jag säga att alla är värda att se :)

tjoflöjt
RSS 2.0