pisst on the phone

nu är jag massa sne och irro. vad är det med mig och stavningar, räcker det inte emd att jag ja men självklart titta bara med dära, haha sjukt!
eller typ när jag skriver eler eller jg, alltså fatta lycka när folk fattar vad jag skriver haha. guld till er!
jag kastar om bokstäver som om det vore en toaborste i en toastol.
nej nu får det vara något vett i det hela.

till och med min mobil är min fiende nu inte bara datorn. nå för att det faktiskt är den som gör mig pisst just nu.
ska jag skriva du så blir det 38 eller ska jag skriva man så blir det 626 eller vet som blir 838.
och ni tror jag orkar skriva tjugoåttatusen sms och ändra orden konstant, nej haha. så när man skriver sms så får man svar som 38 38? eller 838 vad ska det betyda? haha hojja blir tjugoåttatusen extra sms på dom tjugoåttatusen sms man redan skrivit och skickat iväg. herregud säger jag bara med ett smile :D

får nog ta och lugna ner mig när jag skriver och inte ha så bråttom hela tiden. dock är det också problem på den fronten för sitter man på msn och skriver med någon så hinner man skicka iväg skiten man skrivit innan man hunnit kolla igenom stavningen. så det här lär ta tid gott folk.

nej nu har jag skrivit klart och gnällt färdigt, hoppas jag.
dumma dator, dumma mobil och dumma fingrar! där med basta!

the power of three, will set you free

förhäxad


orginaltitel charmed
började 1998 och slutade 2006, sammanlagt 8 säsonger.


den handlar om tre systar som inte vetat att dom varit häxor sen barndomsben och en dag upptäcker det och därigenom börjar deras öde som "the charmed ones"
dom slåss mot ondska i alla former men även om att försöka leva ett normalt liv med kärlek, vänner, jobb osv samt att försöka bevara deras hemlighet så gott det går.


serien är en spänning för kropp och själ och den tar dig med i alla möjliga spännande äventyr. den är lätt att följa och sätta sig in i. den har helt enkelt allt.

denna serie är något jag rekomenderar fullt ut. <3


until next time sleep tight

jaha katarina vad har du haft för dig på senaste, vad försigår i ditt lilla huvud just nu.
nå kära blogg, det ska du skita i!

haha, alla får väl börja sitt inlägg som dom vill eller hur :D

tänkte att jag skulle lägga in lite böcker för lite variations skull. läser en hel del när jag jobbar och detta är dom senaste.



1. "det glömda rummet"
2. "ondskans hotell"
3. "silversaxen"
4. "varulvens natt"
5. "rösterna i kvarnen"
6. "trollbunden"
1-6 är böcker skrivna av sharon siamon och det är ungdoms rysare. väldigt bra enligt mig.
7. "älvornas kamp" skriven av herbie brennan och den var väldigt bra och intressant.

så där ser ni film är inte det enda jag gör haha :D
läs om ni vill ;)

miss happy

idag är jag glad.

ikea blev gjort i helgen och skoj var det, spendera pengar på nödvändigheter, nu vill man vill bara ha mer nytt och fint. :)
lite trött var man efter den resan måste jag säga, hojja, men det var skoj iaf. bra folk, bra bil och en sjuhelvetes musik samling :D
kan det bli bättre haha
hemmet kommer bli fint när allt är klart, dock ser det ut som ett bombnedslag just nu, allt ligger huller om buller och saker överallt, sågspån för fulla muggar som säkert gillar mina dammtussar som finns här och där. i think they like

each other :P

sommaren närmar sig med stora steg och snart åker man på semster till sina päron, ska bli skönt att komma bort ett tag och bara vara, umgås, njuta och ja en massa annat. längtar som f-n just nu. hihi

och min lilla krussidull är så söt. var och hälsa på här för några dagar sen och guud så gullig unge :) händerna var så små och söta, och fossingarna hihi, kunde inte låta bli att röra den lille ju, satt och titta på henne typ hela tiden.
man kan bara älska den lille ju. att se föräldrarna stråla när dom ser henne så blir man så glad. underbart måste jag säga.
dom är så söta och underbara så det finns inte. den tösen kommer få en underbar familj, helt klart <3

                               

emilia<3

 

malin och danne <3



*underbara människor kan göra underbara ting*


 

livet på trosor

när man läser igenom vänners bloggar så börjar man fundera vad vissa skriver om.
man kan läsa att dom skriver att vissa vänenr är si och så eller att dom är irro på det där eller ja något i den stilen.
haha jag vet att jag är likadan på vissa fronter, men man märker också att det är ganska irriterande för man vill ju bara veta mer om vem det kan vara till exempel eller vad det där skulle vara för något liksom.

själv vet jag varför jag skriver så och det är mest för att jag vill inte berätta det för någon om vem eller vad det handlar om men vill ändå skriva av mig lite. men då vet jag också att folk frågar om det och dom så är värda att veta får veta. meln alla är kanske inte sån som jag. vilket jag hoppas haha.

snart är hemmet också klart eller ja haha det är en bra bit kvar men snart så haha. ska till ikea och shoppa lite snart hoppas jag och samt hämta grejsen som behövs för renoveringen, sen så :D
mys mys mys

apropå mys. jag älskar min babe <3
ville bara säga det hihi.
jag har även blivit moster till en liten sötnos till flicka, hoppas dom kommer hem snart så man får gosas lite med henne. hon är bara så söt. gullunge med älskade föräldrar <3

nä hojja dra någonstans för det ska jag :D haha
RSS 2.0