bortglömd?

besvikelse efter besvikelse. jag må vara envis men jag måste nog sätta gränser för hur mycket jag kan ta.
jag samlar allt på hög, håller mina tummar och önskar att det ska bli bättre. men nope!
jag vill och därför försöker jag om och om igen utan att lyckas.
sen frågar man mig, vad är det nu som hänt?
svar; känner mig bortglömd, utbytt och som en dålig människa.
varför då undrar man. men herre, tänk efter själv, när träffade du mig senast, när ringde du mig senast.
och när det väl kommer en dag då man planerar in något med mig, ja då dyker det upp en massa andra planer för den andra att göra istället för dom som det var planerat med mig.

att vissa inte kan använda hjärnan alls förstår jag inte.
att jag försöker för hårt, börjar jag märka själv. men frågan är hur länge det kommer måsta gå innan jag blir saknad. om jag ens blir det.
jag kanske inte är en sån bra vän som jag trott under alla dessa år. förstår inte alls varför dom ens låtsats vara min vän tills nu.

men jag har överlevt sån här skit förr, och jag kan nog göra det igen.

filmisar

lite uppdatering på filmfronten.



1. dansfilm med twist, hehe tyckte den var helt okej faktiskt.
2. lovely, grymt nice. såna här filmer är bra :)
3. helt okej enligt min smak. om jag ens har en.
4. bra. undra om det kommer en till efter denna ;)
5. grymt bra, lebbfilm såklart.
6. bläääääääääää. usch och fy. mode kan vara något för vissa men ska det där vara mode håller jag mig så långt borta som möjligt haha :D
7. jag vet inte vad jag ska tycka, lite småseg. bra handlig. men i helhet, hmm nja eller jo eller njä. äh jag vet inte :P
8. urk!. dååålig punkt

film var roligare förr märker jag. jag vill se film ofta men så tråkigt ensam :S

merry x-mas imorgon

japp imorgon är det julafton så jag säger nu såhär:

god jul och gott nytt år!

här i hushållet finns ingen julkänsla men jag tror det är på grund av något som inte är som förra året. men det kommer fler jular så man ska inte klaga att denna inte är som den brukar :D så länge man får vara med familjen så är det bra.

annars vet jag inte, känner mig lite smått beroende av umgänge just nu. lite ont om det på senaste tiden. men jag har varit duktig som börjat ta tag i saker jag sagt jag ska göra. och än är jag inte klar. :)
måste skärpa till mig så jag inte gör något dumt liksom. hahaha jag göra något dumt. händer väl aldrig (lalalalaaa) :D nä mer seriöst, skärpning katti!

på senaste har jag inte tänkt så mycket faktiskt. och det är ett under, så jag har för tillfället inga tankar att dela med mig. men det kommer snart ska ni se :D

nu är jag klar med detta. heippa :D

tänkare på tankespår

trist när man ser och hör att allt inte står rätt till hos vissa. dom kan försöka dölja det för mig men det går inte ser ni. man hör på hur dom pratar eller hur deras röster låter. på hur dom skriver i sms och liknande, vad man läser på olika sidor. man ser på deras hållningar och ansikten, att något inte stämmer till fullo.
det är hemskt att märka något sånt, man vill kunna göra allt i sin makt för att dom ska må bra, men det är svårt. dom vet att jag finns för dom och behöver man mig är det bara att säga till. för när jag frågar säger dom i vanlig ordning att allt är kanon och dom är lyckliga typ. men varför ser och beter dom sig då som att dom inte är det.
det är min fundering.
en tanke går ut till alla mina vänner som skulle kunna ta åt sig av detta och jag säger med kärlek i mitt hjärta att ni vet att jag finns för er, dag som natt. <3

ibland är det så att man nästan tvingar sig själv att vara lycklig och glad att man blir raka motsattsen istället. och jag kan inte säga att det är fel med det. för jag vet själv hur det kan kännas. men man ska nog tänka efter ordentligt då och ta sig en riktig funderare på om det är bättre att låtsas vara lycklig eller om man vill vara lycklig på riktigt. vara sig själv och inte försöka tvinga fram det positiva i en. man kan även må bra på olika sätt och man kan vara lycklig på olika sätt. men dölj inte era riktiga känslor, för det kan leda till problem. problem som kan ta tid att fixa.

så ni som läser detta, ta er en funderare på hur ni egentligen känner och mår, vad som egentligen får er att må bra och vad som får er att må mindre bra. vad kan ni göra för att det ska bli bättre. och behöver ni ett öra så finns jag för er :)

det var allt för mig, puss och hej!

toahållare med luktsinne

när jag ändå nämt toa så har ni någongång tänkt på hur mycket man tänker när man är där inne?. alltså i badkaret, sitter på toan, i duschen eller bara är där inne av någon annan anledning.
jag har det på senatse tiden, man tänker en hel del alltså. och jag kan då säga man blir varken mer eller mindre klok av allt man nu tänker på :P

som på senaste har det blivit mycket hur folk beter sig i olika situationer. typ hur vissa är med en person och sedan är något annat med en annan, eller hur man säger saker åt vissa och säger det på ett annat sätt till andra.
jag vet inte om ni hänger med där men ja det har jag funderat mycket på iaf :P
jag kan säga att jag är mig själv mot allt och alla, mer eller mindre. tillit har jag till få men annars så är jag ärlig av mig, är något fel säger jag det till den personen, känner jag något säger jag det också till den personen, är något väldigt bra säger jag även det. man kan säga att jag är likadan mot alla i min närhet. :) vilket jag ser som positivt. vare sig det gäller mina bra eller dåliga sidor.

ser ni, det går framåt i min självgranskning här. :) hehe

"finns det toastolar med sinne för bajshumor?" haha tyckte den var rolig. men ifs min humor är väldigt speciell :D
inte många som förstår sig på den direkt.

nu vet jag inge mer.

lotusar emd problemhållare

vet inte vad jag ska skriva så jag lägger in filmer istället haha :D



1. hahahhahaha, ganska grova scener men så underhållande alltså :D
2. detsamma med denna :D
3. bra men trodde den skulle vara lite roligare faktiskt.
4. ganska cute lesbisk film. :)
5. enligt mig så var den faktsikt bra. :)
6. funkar, men ettan är bättre :D
7. lite små seg i början men den är bra.
8. mycket mycket bra film. se den!
9. hahah kommer hamna i min disneysamligt ;)

så klart!

RSS 2.0