livet i en bönpåse

okej så nu har jag sett lite mer filmer, tog sin tid men it's done. :D
sen är det ju det där med att skriva en liten handling om dom, som någon en gång sa kan vara kul att läsa om osv. men nu är det så att jag kanske inte skriver det till varje, för som sagt det tog ett tag att se dessa och jag kanske inte minns vad dom handla om haha :d mitt minne suger som en del. nå jag ska göra mitt bästa iaf :D



1. inge bra film, en kille som blir typ halvvampyr och ska göra något. äh sög iaf :D
2. bra film, handlar om vampyrer som typ styr världen, dom håller på att ta död på människosläktet och svält är nära, så dom försöker hitta ett sätt att överleva, göra blod typ. bra var den iaf :)
3. underbar, en tjej som älskar jane austens böcker får helst plötsligt en chans att vara med själv.
4. öööööh, det är det enda jag kan säga. tror det är en sån där film jag måste se en gång till minst för att fatta något av den :D haha
5. blä, nä men okej den var se duglig, men ingen höjdare. monster äter människor, människor ska försöka fånga den film.
6. snuuuuuuusk! ingen film för folk under 18 haha :D nä men det är mycket snusk och grov snusk i den så ja, se om ni vill men jag tyckte inte om den.
7. shrek kan det bli bättre, den är bra i vanlig ordning. :D shrek önskar sig en dag då han var ett träsktroll som folk var rädda för.
8. gillar den, den rätt dyker inte upp och hon bestämmer sig för att skaffa barn själv, poff där är den rätta.
9. tråkig film, hon träffar en ung grabb som hon inleder ett intimförhållande med, hon försvinner och när dom ses nästa gång sitter hon i domstolen och anklagas för att ha dödat judar.
10. dålig, handlar om gruppen the runaways debut. (heter det ens debut?) :P
11. bra, michael jacksons sista tid i livet, deras jobbande för att skapa den perfekta showen.

sådär. nå jag mindes ju dom iaf :D poäng till katti ;)

natti natti

fingeravtryck stinker

okej än en gång sätts saker igång, förstår inte hur man orkar ta upp saker om och om och om igen. blir inte ni less?!
jag säger bara såhär, sanningen är ute sen om man vill tro på den eller inte är upp till er inte mig, hellre lever jag med sanningen ute och får ta skit än att leva i någon lögn, det är då en sak som är säker.
sanningen gjorde ont och det förstår jag, men nu är den ute i det fria och för mig är det skönt, slipper bära på den bördan längre. det är inge kul och se vad sanningen orsakat men vad ska jag göra. ber man mig berätta allt så gör jag det.
jag är ingen perfekt människa, jag har många fel och brister och gör alltför ofta misstag i livet, men det hör livet till.
plus jag ber inget ta skit för mina fel, utan dom kan jag ta hand om själv. lev ni era liv så lever jag mitt.
att folk sedan ringer, skriver eller något och skriker, och kastar ur sig sina frustrerande ord och det dom vill ha ur sitt hjärta, viss do it, men om det rä bråk ni söker så ta det med någon annan. för som det är just nu bråkar jag inte med någon, dom som bråkar med mig. dom säger det dom vill säga sen får inte jag säga ett ord till dom, nje nej, bara deras meningar som ska fram. och det anser jag inte som ett bråk mellan två personer eller fler, utan när jag frå säga mitt och det blir diskutioner (stavning?)  mellan två parter eller fler då kan jag säga att det är är bråk.
nå än en gång kan jag inte se något fel i det jag sagt eller gjort, jag har inte varit ute efter något och är inte det nu heller. jag ar inte velat förstöra eller ställa till med något. men enligt folk har jag det...igen alltså.

jag kan be om ursäkt för hur det kom fram men inte att det kom fram. och skulle dessa personer känna att dom vill höra hur allt gick till så får dom höra av sig så ska jag förklara i detalj, plus vittnen finns. annars så lämna mig ifred tack.

nå något positivt då, ja ellos fest blev kanon måste jag säga. tack alla som gjorde hennes dag till något man kommer minnas för livet :) och jag hoppas ello är nöjd ;)

heippa

eclipse

var på bio och såg denna film i förrgår. fy tysan vad bra den var!!! :D
katti happy! :D
jag är en som verligen fallit dit för twilight sagan alltså. läst böckerna och bara älskar dom, följer filmerna och älskar dom lika mycket. okej kanske böckerna lite mer ;)
sån kärlek, sån mystik, så otroligt härliga.

denna film är nog favoriten, den hade lite av allt och det jag är mest nöjd med är att dom lyckats få med mer av konversationerna som finns i böckerna, dom där roliga kommentarerna och det, hihi jag hade då skoj åt det. :D
loving it!

se dom, ge dom en chans iaf, kanske är ni som jag och älskar dom eller så kanske ni är som polarn och tycker dom är bra men inte fast i dom, eller så kanske ni bara säger jaha okej.. :D
men ge dom en chans. ;) allt jag begär.



kärlek! :)
vill se den igen ju..

obotlig romantiker frågetecken

okej jag har fastnat för romantiska filmer som utspelar sig på 1800-talet. :) haha fråga inte varför men det har bara blivit så. så jag tänkte göra ett inlägg med några av dom jag sett nyligen, plus några jag sett många gånger och bara älskar :D
vissa är av äldre slag och vissa är av nyinspelade verisoner.

mina favvosar:


dom är underbart bra enligt mig, alla tre handlar om kärlek, gifta sig rikt, och hur svårt det kan vara att få vara med den man älskar.
dom två första är filmatiseringar av jane austens böcker av samma namn som filmerna, och den tredje filmen handlar om jane austen själv.

sedan har vi dessa filmer:


det är inte så många än men tro mig, min lista på filmer som dessa är fortfarande lång :)
dessa handlar om i princip samma sak, alla är bra på sina sätt men bästa av dessa är nog moll flanders och the buccaneers. kärlek, pengar, klass, är gemensamt men alla har olika historier kring det gemensamma. så se dom om ni vill :)

RSS 2.0