en helfärgad tärning

så semestern kom och den gick och under den fick jag njuta som jag inte gjort sen ja hmm egypten :P
och jag vill bara ha mer av det sköna såklart. nu sitter man här i tankar om att flytta, för kollar man ut genom fönstret vill man bara krypa ihop i forsterställning och gråta. det regnar och det regnar och det regnar. typiskt kiruna. man kanske ska kolla med polaren om vi ska flytta utomlands iaf ;) hihi
hade varit så SWEET.
karriärsbyte är också i tankarna. men frågan om man kanske ska försöka sig på pluggandet iaf. men vad ska man plugga så man får ett roligt och underhållande jobb. finns grymt mycket man kan studera nu för tiden men man vill ju ha två saker i en smäll liksom, något som intresserar en att plugga samt något som lönar sig att plugga. eller hur?
så då sitter man här, vantrivs och eländig. men ändå ska man inte klaga för man har ett jobb som ger en pengar så man kan leva och även göra nå skoj till och från.
nåväl det är väl så livet är i guess.

nå jag vet inge mer att skriva just nu iaf så jag avslutar här :)


 
 mammas fina blommor :)

lingonkräm med smultronsmak

folk undrar nu varför jag slutat att skriva en liten handling till filmerna. jo det är så att jag ser så mycket filmer och under en viss lång tid att jag till slut kan glömma vad vissa handla om. och eftersom dom som ber mig skriva en handling inte orkar kolla upp det själv så säger jag detsamma, jag ids inte skriva en handling som jag först måste kolla upp själv. :P jag minns om jag tyckte dom var bra eller inte. det tycker jag är bra nog. ibland kanske jag är snäll och skriver en liten handling men det kommer inte att ske ofta ;) så det så.
nå nu till filmerna.



1-3 mycket bra filmer. tycker man om romantiska filmer som jag då gör bör man se dessa :)
4-8 haha helt underbara komedier.
9-10 inga höjdare för mig, men såg dom även i en bil så det gick ju, tidsfördriv kallas det :P
11 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger big time. bra story men hade kunnat göras så himla mycket bättre. trist.
12 bra film, men ettan är bäst.
13 hmm jag gillade scooby när det fortfarande var en serie som gick på tv när man var liten. detta är inget för mig. det ska vara orginal!
14 LOVE IT!!!! hemskt att det är slut med haarry potter nu, men inget att göra åt. grymt bra iaf.
15 mycket underhållande måste jag säga. :)

sådär ja fxat och klart. bye.
RSS 2.0