kletiga kastruller med tossibalsam

jag håller mina tummar på att det förblir som det varit på senaste, att jag inte förlorar allt igen liksom.
plus att jag inte blir så sårad som jag blev en gång i tiden. sårad lär jag bli och ledsen, men bara man får ta in en sak i taget och inte en stor bomb med allt i ett paket liksom (här ta emot!).
men det blir nog bra med tiden. vissa förstår, vissa andra inte. därför är detta det enda jag säger :)

min kropp är sliten, den är trött, hänging, öm, orkeslös osv. kanske beror på att vintern är på väg, det är mörkt ute väldigt ofta nu, plus att kylan smyger sig in. just nu smyger den iaf. längtar absolut inte tills den kommr poff, för då ryker väl ryggen igen i vanlig ordning.
apropå ryggen, undra om man skulle testa gå till sjukan och säga att man vill få en remiss till en ryggläkare någonstans i sverige. en som är lite mer duktig på sitt jobb och kan ryggar.
eftersom man varit på ett x antal läkarbesök och ett x antal akuta besök.
nå vi ser ju, ska iaf boka tid till massage och naprapat :) se om det släpper lite iaf :D

nå inte vet jag nå mer att skriva. så hejdå :)

krutonger med blåbärsfläckar

jaha idag var då dagen för valet i vårat kära land, och ja jag har varit duktig. för första gången i mitt liv så har jag faktiskt röstat, vad jag röstade på säger jag inte men det var inte blått, eller SD iaf. blått må vara en fin färg men inom politik kan den suga min balle. samma med SD, suuuug!
inte för att jag förstår mig mycket på detta politikgrejset men jag gjorde min del av detta iaf och röstade. duktig katti! :D
nästa gång kanske man är lite mer intresserad av detta, (hahaha, tror jag icket!) men inte denna gång. så var det med det.

annars är det som vanligt, jag går och funderar dagligen på vad man ska göra för att få bort sin tristess, men ja något ska man väl komma på någongång :P. mitt sociala liv har som farit iväg på ett bananskal till olle vet vars så jag sitter mest bara och funderar numera. och tråkar.

usch jag vill ha min lön nu, tycker den kan komma på en gång inte i slutet av veckan liksom. nå bara fortsätta räkna ner dagarna och hålla tummarna på att den är hyfsad iaf :D

jag saknar att läsa har jag också kommit på. saknar att längta till att få öppna boken och fortsätta drömma sig in i handlingen som förgyller ens fantasivärld. måste nästan kolla runt efter lite böcker, kanske man kan hitta något som är lockande :D

nä usch vilket tråkigt inlägg detta blev, jag tror jag ger upp detta nu va :D haha
heippa




köttbullar i uppförsbacke har det inte lätt...

jag vet inte vad som tagit åt mig, men jag är konstig :D wow, där kom jag inte på något nytt, haha :)
vet inte vars jag ville komma med det där men jag tyckte säkert att ni skulle veta det på något vis iaf. snällt av mig.

jag har dessutom kommit på att jag har alldeles för mycket bilder, plus att typ dom flesta har en alldeles egen dubblett :D ännu mindre rolig info. vad är det med mig idag haha :D äsch vi går väl vidare in på filmerna istället, kanske är lite mer intressant. man kan alltid hoppas. ;)



1. remember me, wow stark film, bra film, hemskt slut. men absolut en film som måste ses!
2. i could never be your woman, helt okej, dock ingen jag kommer äga tyvärr.
3. labyrinth, gammal och tråkig film.
4. street dance 3D, bra film, fast dom två första är mycket bättre iaf :D
5. a single man, lite seg, men bra film. bara man kommer in i den så :)
6. dolt under ytan (på svenska vill säga) bra film även denna,en sån där man tror dig sett 2374657 gånger tidigare men icket jag :)
7. ghost writer, jadu vad ska man säga, helt okej, men inte helt perfekt.
8. letters to juliet, mycket bra film, kärlek på hög nivå. mysig och romantisk.
9. salt, ojojoj het kvinna, bra film, gillar den skarpt!
10. the joneses, härlig film, mycket underhållande och bra enligt mig :D

sådär, snipp snapp snut så var detta blogginlägg slut!

lev livet! sa flaskan och drack upp sig själv

jag har faktikst ingen aning om vad jag ska skriva. finns nog hur mycket som helst bara det att det står still i mitt huvud. jag har mycket tankar och mycket planer just nu.
jag vill att saker ska lösa sig nu, jag är less på att dra ut på saker, vänta på saker och att inte orka ta tag i saker. så när nästa lön kommer ska jag göra ett rejält försök till att komma igång med träning och den biten. plus ska försöka ta mig till ikea och fixa bort allt jag planerat att köpa ett bra tag. sen får vi se hur det bli med allt det andra men det kommer nog gå åt skogen i vanlig ordning.

jag har märkt att jag börjat komma in i någon sorts pressperion, jag pressar vissa personer till att göra saker, och jag vet att jag är en plåga då. men jag tror att det kommer ifrån att jag själv vill få bort allt man tänkt göra nu så länge att jag tycker andra också kan göra det :D haha inte det snällaste kanske men vafan. det är jag :D
jag har mina perioder. det kanske inte går lättare när man blir pressad men jag tänker såhär när det gäller mig själv. gör bort skiten så är det gjort! dra ut på saker så blir det bara svårare och jobbigare i längden. i vissa fall kanske de aldrig blir som tänkt heller.
jag har svårt att förstå hur vissa tänker, men jag försöker iaf förstå. det är inte det lättaste, helst inte om man själv är klämd inne i detta på något höger.

jag kanske har blivit lite ego nu, vem vet haha. hmm undra vars jag fått det ifrån då. jag vet bara en i min närhet som är väldigt ego av sig, jag kanske har blivit smittad :D haha

nåväl, vad ska man säga om allt, vissa gör saker i sin egen takt, frågan är bara vilken takt det är, om den takten ens existerar egentligen. nå det vet nog bara dom personerna isf.
det är svårt att förstå hur en person fungerar och tänker. man försöker ställa frågor så att en själv kanske kan få en uns aning om hur den andre känner och tänker i vissa situationer. men det går som inte alltid så bra.

ibland saknar man verkligen tiden då man var liten, bodde hemma och det enda man hade problem med var vilka leksaker man skulle leka med denna dag då :D
ojoj, den tiden är länge sedan förbi, men nog hade man roligt alltid :) hihi

nå jag hoppas att den där ljusa dagen komemr då allt är löst och fixat, så man slipper gå omkring och tänka så mycket.
allt för mig, lalalallaa puss hej!

jag kvävs! sa datorn som blivit insmord med helosan

jag har verkligen fått upp ögonen för att packa skiten och dra iväg. varit borta från stan hela två gånger detta år :D coolt eller hur? hur som helst så vill jag bara åka iväg igen och igen och igen. förstå känslan av att slippa vara här och dega, ifs jag degar sällan, har inte tid med sånt tyvärr. men jag menar, packa sakerna och dra iväg och ha roligt med någon skoj person:) usch vill nyss och hallå jag har bara jobbat snart 3 dagar sen jag kom hem från min senaste resa :D haha snacka jag är less :D
måste kanske försöka ta mig i kragen och kämpa på. ta ledig och vara kvar i stan kommer aldrig på frågan, det är då ett som är säkert i mitt paraply.

sitter även dagligen och kollar nytt jobb via ams. inväntar något spännande som lockar mig så pass mycket att jag skiter i hur mycket jag kommer tjäna. skulle lönen suga så får man väl flytta till tält och leva på nudlar :D inte svårare än så, elle?
just nu är det bara massa saker man inte vill jobba med/som eller sånt som man inte kan jobba med/ som för man måste ha någon speciell utbildning. och utbildning kommer jag inte gå någon fören jag hittar något som kräver detta som jag vill jobba med. förstått?! :D
jag tänker liksom inte söka jobb som personlig assistent till någon annan eller något annat företag, för jag jobbar liksom redan som det och då kan jag lika gärna stanna där jag är nu. usch vad jag är klok nu :D hahahhaa (NOT)
så vad kom jag fram till...............ööh. jo vänta på något bra, så var det ja. hihi

sen vill jag flytta, antingen från stan eller till något större med balkong, men det tar ändå emot för jag har inte riktigt råd med något sånt nu. så det får nog vänta det med. suuuuug! äh man ska väl inte klaga, jag har ett fint hem och finare ska det bli efter ikea resan som förhoppningsvis snart blir av :D invänta någon lön bara så j-vlar i mig blir det gasen i botten :D

oooh ohhh jag vill scrapbooka :D hahaha det är mys. öööh undra vars jag ville komma med det där? nåväl

äsch kommer inte på mer. nu skrev jag lite annat än film iaf :D jag är inte så mycket för att skriva om mig själv såsett. men nu är det gjort. det var väl skoj?

heippa hej!

hoppsan sa ankan och drunkna i badkaret!

så här kan det gå när man inte har ork eller är less eller helt enklet som jag gjort nu, totalt glömt bort att jag har en blogg :D äh den är inte så märkvärdig men ändå så blir det att jag måste lägga in lite bla bla till och från :D

hmm, jag har kommit hem från två semestrar och är än en gång tillbaka i den vanligt tråkiga vardagen som består av jobb och sova :D haha

jag har kommit på en del om mig själv och det ska jag genast börja fixa, det är nog sånt som kommer ta tid men en vacker snöig dag (vilket jag chansar på att det kommer vara, jag bor som sagt i kiruna) så kommer det vara fixat och jag kommer vara en mycket glad tjej :D dock kanske inte över snön ;D hihi
men så är det iaf. håll tummarna för mig, jag kan behöva det.
sen har en del tråkigheter hänt också, men vad kan man göra, livet går vidare, man får bara hoppas att personerna mår bättre snart och inom något annat att vissa tar sig en tankeställare.
jag håller då tummarna för det, och önskar dom det allra bästa!

äsch, nu kommer filmerna som man sett lite här och där under en tid.



tyvärr orkar jag inte skriva vad dom heter så undrar ni är det bara fråga :D

1. grymt rolig.
2. hahaaha lovely!
3. bra enligt mig iaf :D
4 - 5. ja men det är ju klassiker så okej dom är bra :P
6. lite udda men helt okej
7. mysig kärleksfilm
8. ganska bra film ändå.
9. haha underhållande bra faktiskt.
10. ooooh, aldrig tyckt han varit direkt snygg men i denna är han grymt het :D och filmen är otroligt bra :)
11. hehehe, härlig :P
12. lite tråkig faktikst. men okej.
13. lite udda, men seduglig en gång iaf :D
14. väldigt bra, men ettan bäst :D
15. otroligt bra :D daah pokemon <3
16. hmm sskum, men funkade att se. trodde dock den skulle vara bättre.

shit vad filmer det var denna gång då :S
17. kärleksfilm, bra faktiskt
18. hmm, udda, lite skum. men sevärd enligt mig. dock inget shit vad bra.
19. den var bra, helt okej :D

fäääääääääääääääääääääääärdig finally. :D

nå puss hej
RSS 2.0