vänner är dyrbara

jag har kommit på att jag är väldigt dålig på att höra av mig till mina vänner. det är sällan jag ringer och hälsar på dom, umgås och sånt.
men jag tror även jag vet anledningen, jag jobbar natt.
när jag jobbar natt så jobbar jag 21-07 på vardagar och 20-07 på helger. kan också hända, vilket det ofta gör attt jag måste jobba extra och jobba över. så jag är lite trött och sliten vilket gör att jag sover bort hela dagarna och samt att jag inte ids ta mig från mitt hem när jag väl kan.

måste fan ta tag i saken och börja hälsa på mer och kanske ringa lite oftare haha. när jag väl ringer någon så kan jag snacka i evighet känns det som men dom flesta ids inte lyssna på mig så länge eftersom att, ja, haha, jag är ganska så bra på att babbla ;)

nä, nu ska vi försöka göra något åt detta, har som sagt, dock inte lovat än iaf ;) vilket är bra. men jag har sagt till folk att jag ska höra av mig och träffa dom och hälsa på osv osv. kanske måste göra det nu, innan dom blir skogstokiga på mig. hihi.
får se hur det går, jag är bara så slööööö :D

sex vänner, kanske fler,  som jag sagt att jag ska hälsa på och träffa, sen är det släkten som är två hushåll där som jag sagt det till och sen är det en massa att ringa och berätta att jag lever :) haha bra gjort katti, bra gjort!

varför ska det vara så svårt att ta sig i kragen och göra detta, herreguud alltså, det är inte direkt hemskt eller jobbigt ju, men nä jag bara sätter det åt sidan iaf och ibland glömmer jag tom bort det. och så sitter man på jobbet som idag, och så bara POFF, just ja jag skulle ju göra det här för någon vecka sen :P haha schnyggt!

nåväl, jag ska höra av mig, om inte annat ring eller sms eller något och terra mig tills jag får fingrarna ur arslet och göra det :P ingen är bortglömd iaf, så ni behöver inte vara oroliga. plus att ni kan alltid tänka "jag är inte ensam om att hon inte hört av sig eller varit förbi" eller hur?

nåväl, det var det hihi, godnatt på er som får och ska sova :D

btw: ni är dyrbara allihopa <3

en dag på jobbet då man.....

bestämmer sig för att uppdatera lite om vad som komma skall eller som redan har kommit skall. :D

hmmm, jaha då var det vad man ska skriva som var frågan, vad vill ni veta? haha
näääää....

sitter i min mörklagda lägenhet och spelar tv-spel och så "pling, pling, pliiiiiiing, pling, pling!" på dörren och en vän som var väntad traskar in i hallen, jag reser mig och kollar mot hallen, " vafan gör du här? ska inte du vara i umeå?" han ska då alltid överraska en den människan, men glad blev jag. dock så blev reaktionen skum för vad ska man säga när man nyss snackat med människan och han var i umeå och POFF så är han i kiruna liksom, haaaallååå. haha:P knasunge!
nå, efter ett toabesök och en kram och en film i handen traskar dom hemåt och jag återgår till mitt tv-spel.
vilket jag bara älskar btw ;) kingdom hearts 2 grrrrr ;)

ett tag senare studsar en annan flåsande och väldigt glad vän in genom dörren och även hon lånar min toa, och säger "fan, man blir alltid kissnödig när man kommer till dig" haha. det är atmosfären mina kära vänner, haha. med en bunt brev och en hörs senare med skratt i magen så går även hon sin väg. jag spelar lite till och sedan är det dags för jobb. skojjig dag va :D

jag lyckas då alltid att pressa in jobb där det egentligen inte finns tid för mer jobb. men jag lyckades få en annan vän att jobba ist för mig imorgon på dagen annars hade det blivit en vääääldigt tuff natt. så då hinner jag sova mellan mina nattpass iaf.

under helgen kommer min kärlek och jag längtar så mycket, jag ska pussa och krama musten ur henne, saknat henne sååå mycket. och snart är det kanske tom dags för henne att flytta upp hit igen. kommer bli underbart! <3

jaha vad mer kan man säga? lalalalalaaaaa.....

nä hojja vem ids läsa sånt här skit iaf. ha det gött mitt folk :D puss hej

gudmor upp i dagen

satt hos min vän här i onsdags, satt och såg tv och snacka skit och så visar hon sin runda fina mage.
jag tittade på den och såg att den rörde sig, tyckte det var skit coolt.
har som inte känt på hennes mage än så det har som inte slagit mig helt att hon faktiskt är gravid, haha :D

jag blev bara tbvungen att känna på hennes mage och ja men vad ska man säga, det bara kom ut någon i stil med " fan, det är ju något därinne!" haha, ibland är man söt :D

snart är det dag och jag längtar som tusan på det lilla knytet, kommer älska den så mycket.
mitt gudbarn :D iiih, shit alltså.
man kan nästan tro att det är jag som är gravid ist för jag är helt iiiih, aaaah och överallt. :D
det kommer bli mys..

ni kommer bli underbara föräldrar, det är jag 29723447423980209 x universum säker på :) <3



<3

ensamheten är stor,
saknaden är värre och
längtan är värst...



jag blir trygg och lycklig,
jag blir omtyckt och vacker,
jag blir varm och knäsvag,
när jag är älskad av dig.

detta är kärlek,
jag älskar dig <3

moving pics

då var det så här då. att jag känner för att uppdatera mina filmsnuttar igen. eller snuttar och snuttar det är filmer och dom är långa så sett men vafan, snuttar låter ganska sött eller hur :D

nå här kommer dom iaf.

1. den var bra, vad mer kan man säga :)
2. den verkade bra i början, men den var ganska seg.
3. filmen hade ingen bild, så det där är på boken, men hur som helst, ännu en variant an en askungesaga, den var inte speciellt bra :(
4. minns ni denna? inte? om jag säger aliens? tvillingar? lila ljus? haha den är från barndomsben så den är gammal, men det var kul att se den igen efter så många år :)
5. ganska rolig och underhållande film :D
6. den var bra, inte för att jag är så mycket för cash snubben men den var bra iaf :D
7. den kanske hade varit bättre i bra kvalla :P
8. haha vem kan inte tycka om jim carrey, han är underbar, rolig film :)

det var det gott folk, nu ska jag jobba igen :(

a little respect, and a cup of sugar

respekt är en stor sak. det betyder mycket för en själv och för andra.
men om man inte kan respektera andra, hur kan man då respektera sig själv? och tvärtom?

jag respekterar mina vänner, men ibland så kan jag bara bli GAAAH för att respekten inte finns för mig. inte på någon front. vad är jag i era ögon?

varför finns inte respekten för mig? vad har jag gjort för att förlora den eller aldrig få den?

jag säger mina åsikter sen är det upp till er vad ni tycker och tänker om dom, på senaste tiden har jag förvånat mig själv med att jag inte bryr mig om saker. och jag är nöjd, jag säger inte saker till folk mer och folk blir chokade när dom hör att dom inte visste om det som nyss sas till exempel. "vadå har inte katti sagt det eller" ha ha ha skrattretande.

men ändå så saknas respekten för mig. jag ska lida och bli sårad om och om igen på grund av bristen på respekt för mig. jag ska förlora vänner och skit på grund av det. bara för erat bästa. är det verkligen det ni vill?

är ni så ego.

sen kommer det till, varför tar alla för givet att jag öppnat min mun om saker. visst jag hade en tendens till det förut, men det var ett tag sedan också. ett väldigt bra tag om ni frågar mig.
på en gång någon hör något om någon/något ja då är det självklart jag som får ett sms eller samtal "vad har du sagt till den eller dom om det".
man bara kollar på smset eller sitter i telefonen som, "öööööööh, va?!"

vill bara säga att, bara för att saker sprids fort i en liten stad och alla känner alla typ, så betyder det inte att det är jag som ligger bakom det.
tror ni det är så himla roligt för mig att få utskällningar för saker jag inte gjort, tänk efter själv hur ni hade känt er.
och ska ni fråga så kan ni fråga snällt, behöver inte låta som att "men det är du jag vet".

fan blir galen!

jo en sak till, jag vet att det kommer finnas någon eller några som kommer tänka eller skriva en kommentar liknande detta " men katti du är ju sån, har du alltid varit." men då säger jag så här:

du/ni känner mig inte längre i så fall, tyvärr.

rappakalja på hög nivå ;) men jag är glad iaf, bara rensa luften lite :D
puss och hej, leverpastej!

mjuuusiiik

musik är en del av livet, det håller ni väl ändå med om. den kan göra så himla mycket för en.
den kan få en att bli glad, ledsen, arg, irriterad, besviken, illamående, ja den kan göra mycket helt enkelt..
den kan trösta när man är ledsen, den kan göra en arg person glad igen, den kan så himla mycket.
helt sjukt.

fattar inte hur mycket musik det finns egentligen.

jag älskar musik, hade jag bara kunnat så hade jag skapat egen, men jag är inte så kreativ på det sättet.
jag brukade skriva låtar när jag var mindre, kan inte påstå att dom blev bra men jag skrev iaf. haha


en vän började sjunga för några dagar sedan på en låt och sen sa hon, "fan det är ganska coolt ändå, att man kan börja nynna på en låt bara sådär och så visar det sig att den passar perfekt in på hur man mår".

när man tänker efter så har hon ganska rätt ändå :) det är ofta så det är. låtar bara poppar upp i skallen på en och tänker man efter så kan dom passa in väldigt bra på hur man mår just då.

fatta hur mycket musik kan göra egentligen :)

och när vi väl pratar musik, vilken musiksmak har man egentligen. själv vill jag säga att jag har en salig blandning av allt. tycker om en hel del, jag är väl mest för rock men det finns grymt mycket mer som jag lyssnar på.
jag är en liten allätare kan man säga, hihi.


nä nu ska jag sluta svammla här. det blev inget bra inlägg, men som ni kanske läst tidigare. jag har torka på skrivandet och regnet har inte kommit än heller, men jag försöker iaf ;) haha

kiss my butt, puss!

hej å hå, du är ehm grå?

film time!

och nej, min torka på saker att skriva om har inte fått regn än, så det blir mer film :P sorry guys!


1. bra film, det är ju för tusan digimon <3 :P
2. den var bra, like dance movies? yes i dooo :D
3. inte min stil på film, men den var bra iaf :)
4. så gullig film, en mus som är gentleman :D
5. ehm, ja ni, den var inte direkt AAAAAH, om ni förstår. tycker dom kan sluta med uppföljare nu, dom förstör orginalet som faktiskt är bra.
6. sug min pung (om jag skulle ha någon) den var dålig, WARNING, WARNING, b-rulle på highschool musical filmerna. dåålig :D

hmm, med alla dessa filmer som poppar in här och där. kanske man ska lyssna på råden om att göra en blogg för endast film. men hur ofta kommer jag då uppdatera här med min idetorka :P haha bra fråga, hmmm... äh jag fundurerar vidare.

sov gott gott folk.
RSS 2.0