klistrade ansjovisar på födelsemärken

det var något jag skulle säga, men det svepte förbi minnet som kolsyran från julsmust.
suck. nåväl. drar väl till med något annat skit jag kan komma på. :P
el stockholmo om cirkus två veckor. är man taggad, icket här inte. visst åka båt, träffa kompisar ska bli skoj men resten nej. känner ingen lust alls.
min motivation har som flygit iväg någonstans. känner ingen ork till något mer än spela spel och sova. inte ens film har det blivit något av på några dagar nu och dom som läser detta eller känner mig, det är inte katti för fem öre. film finns det alltid ork och tid till. :D
men inte just nu. vill bara krypa ner i sängen och sova, sova, sova.
kanske hänger det ihop med att min kropp har sagt ifrån, började med ryggen, sen förkylning, sen allergi och så kom en infektion i tandköttet på grund av en jävla tand som ska fram. baskat säger jag bara! allt detta har som sugit musten ur mig. mycket frustrerande. men nu ska jag ta mig i kragen igen och palla mig ur sängen åtminstone. eller okej imorgon :D

hur som helst så kan jag inte fortsätta vara såhär. visst att jag blir sjuk men jag brukar inte lägga sakerna på hyllan för det. så nu ska jag ta mig tillbaka till mina vanliga rutiner. sjukling in my ass!

ja det där var väl kul att veta. not. :P
bye bye.

trovetande kreaturförpackningar

så då var tiden inne att lägga in ett nytt inlägg.



1. ganska okej film för dom som gillar dessa slags filmer.
2. bra film faktiskt
3. bra film, den rekomenderar jag. hade inte velat hamna i hennes sits kan jag ju säga.
4. den var rätt rolig, plus så är ryan gosling rätt så stilig, helst i dirty dancing scenen ;)
5. ja jag vet inte, bra men ändå inte. dock måste jag säga att se den med smärta i munnen och slockna med den på leder till b:iga mardrömmar. allltså inte jätte hemska drömmar men inte vill man att det händer på riktigt. vaknade inte skrikande eller svettig iaf :D mest med ett "ööööh ooookeeej" i huvudet ;)
6. bra film.
7. tyckte den var helt okej. hört att vissa inte gillar den och vissa andra gör det. men för mi var den bra.
8. hm, nja. inte att rekomendera. men det var en rejäl lista på skådisar man känne rigen i den iaf haha.
9. ja den var faktiskt ganska bra men jag längtar tills otecknade the hobbit eller bilbo kommer ut. en nackdel med denna var musiken. mycket irriterande musik.
10. okej ryan gosling är het men här är han det inte. dock va den en bra handling. ska man se fimen ska man nog se hela. slutet är som bäst :D
11. tyckte inte om den. bra handling men skådespeleriet var dåligt. man såg att känslor och sånt inte var äkta, och då gör man ett dåligt jobb.
12. lite småseg film. men inget att rekomendera iaf.
13. den var på något sätt bra och ändå inte. tyckte om handlingen hur skum den än var :d
14. bra film. dock konstigt att se hetingen orlando bloom som elaking ;)

klar för denna gång. bye bye

disneyfreak 4-ever

japp så är det. började som barn att se disney filmer och införskaffade mig dessa på vsh som var så poppis förr. nu har man införskaffat sig dessa på dvd istället :P men lika kär är jag i dom som alltid.
disneyfilmer är bara så bäst! <3
klassikerna som man sett sen man var barn hör hemma på svenska, blir otroligt jobbigt att se dom på annat när man är så van vid det svenska. men dom nya som dyker upp nu lite till och från ses oftast på enegelska först. och måste säga att dom är bättre på engelska än svenska nu för tiden. iaf dom senaste.
änyho!
hur många i denna värld tycker inte om disney egentligen, jag mena det är ju underbara filmer, passar för alla åldrar och vilket humör man än är på. :)
jag tänker inte lägga upp massa bider på alla filmer för det skulle bli ett grymt långt inlägg och extremt många bilder. så jag kör bara nått litet. hoppas det duger.
fan, här har man blogat om film i en evighet och så glömmer man disney. bara dom nya som läggs in. dåligt katti mycket dåligt :P
men nu finns det med iaf.



disney 4-ever!

snarksträckande tåsniglar

jag går rakt på sak..



1-3 bra filmer måste jag säga :D
4-5 dåliga filmer enligt min smak.
6-8 bra filmer, favoriten är nog journey to the center of the earth, skratta som fan :D
9 dålig film. tråkig.
10-15 bra filmer allihopa. men bäst är nog moll flanders och the help. dom var riktigt bra.

färdig.
RSS 2.0