stämpeltassar med trolltyg

jag har börjat se en del film igen, vilket är skönt måste jag säga. saknat det en del och har fortfarande en hel del att ta igen. men det tar sig. här kommer det senaste jag kikat på. :)



dessa filmer är alla med lesbiskt innehåll, så det är valfritt om ni vill se dom. dock kan jag säga att alla är bra på sina sätt, vissa är lite skumma, vissa lite äldre, vissa lite sega. men alla har sin poäng i det hela. vissa stunder känner man tom igen sig själv :)
jag rekomenderar alla dessa och därför ids jag inte skriva om varje film. så se om ni vill.



här har ni en blandning av filmer, drama, thriller, biografi, komedi, musikal och självklart skräck eller vänta har saw en egen genre? hahahaha
bra filmer iaf, allihopa. kan inte säga något dålig om dessa faktiskt, sex, skämt, musik, kändisar, sångaren i linkin park. ja kan det bli bättre. ;) rekomenderar även dessa.

slut för mig.

tagg i röven?

vad har dom nu fått för sig. ändra folks stjärntecken bara för att solen och planeterna ligger annorlunda nu än för 3000år sedan. nedu, jag föddes -86 då låg solen som den gjorde och jag föddes som skytte. jag kommer dö som det också. nu vill dom minnsan att jag ska vara skorpion. hahaha :D nå icket. skulle jag födas detta år så okej visst. jag föddes som skytte komemr dö som det hur planeterna än ligger, jag skjuter hellre pilar på andra än att ha en tagg i röven. där med basta! :D

nå till andra tankar. jag vet inte vad som tagit åt mig, men jag vill bara härifrån. en känsla igår satte sina spår i mig. när man ser saker så ljust som jag gjorde igår så börjar man fundera på det mesta i livet. och det är då tur att egypten är nära nu. när jag kommer hem igen så blir det bullar att baka. haha. jag säger inte vad som står på schemat men det komemr visa sig förhoppningsvis.

att se sina nära och kära må dåligt är bland det värsta som finns. man lider med dom. man vill se dom lyckliga och glada. men den senaste tiden tycker jag det på något sätt varit mer åt det negativa hållet. det finns inget jag kan göra mer än få dom att inse att jag finns för dom om dom behöver mig. hur dom än behandlar mig så finns jag för dom. men det vet dom nog vid det här laget. :)

jo haha en lite smått skrattretande sak. folk verkar tycka det är roligt att prata om mig. det är liksom som att jag är en slags höjdpunkt i samtalslivet. utan mig hade nog folk inte haft något att prata om :) hehe
man får höra av folk vad folk fått höra om mig och tro mig, man kan komma långt med vad folk fått höra av folk. haha det där lät ganska roligt :P nå men iaf. även sånt här med att folk får höra saker och kastar in lite extra krydda (alltså påhittad skit) på vägen och sen när de väl når mig och jag måste ringa runt och höra vad som pågår så blir man lite paff när det visar sig att kryddan kommit in i det hela. man blir både besviken, arg och en del ledsen.
jag är hyffsat mogen och jag vågar stå för det jag gör och säger. och jag vågar även ringa och prata med folk som jag kan ha gjort något mot. så det där med att snacka om mig med andra är bara omoget enligt mig. det är väl ändå inte bara jag i denna stad som faktiskt kan ta och ringa personen det handlar om eller?
har man något emot mig eller hört något om mig man funderar över. ta det med mig och ingen annan. ingen annan i denna värld kommer någonsin att veta allt jag gjort, sagt, gör eller vad jag är för person. ingen kommer någonsin leva mitt liv eller vara som jag. för jag är otroligt speciell, finns bara en som jag.
tänk på det.

nu tror jag det tog slut här i mitt huvud och blåsan min ropar efter toan. så heippa :D

tupp med muck

uppdatering i filmvärlden igen :D



1-5. bra filmer, tycker dom ska ses, helst 1 och 4 :D
6. skum film, inget jag rekomenderar direkt sådär.
7. bra film enligt mig. gillar såna här filmer så :D
8-12. inte dom bästa filmer, men dom går att se en gång iaf :)
13. bra film. mycket bra film!
14. också en bra film. :)
15-18. bra filmer, se dom :D
19. seg film men bra slut, svårt att komma in i :S
20. boooring.

orka skriva om varje film för tusan :P
RSS 2.0