en blick i tiden

sitter här och funderar, funderar på massa olika saker.
sen har jag även en låt i skallen och jag tror att det är min fantasi som kommit på den själv. melodin hör till någon låt eller jingel från tvn, men texten låter såhär i huvudet mitt "i'm painting a picture, i'm painting a picture".
haha och den sitter där som klister, försöker få in en annan låt istället men då börjar jag bara sjunga samma text till en annan melodi. hihi den vill inte försvinna!
nåväl.

en fundering jag har är, vad har det tagit åt folket.
typ allt dom säger och gör nu för tiden gör mig bara irriterad, och det värsta med detta är att jag får inget veta om något och när jag väl får veta något så ska jag egentligen inte veta det, men för min skull så vet jag det iaf. haha dålig förklaring men kommer inte på en bättre.

det känns på något sätt som att dom gått tillbaka till för några år sedan, då ingen anförtrodde sig åt mig för jag var en skvallerbytta. eller ville inte att jag skulle veta skaker för det är då sakerna kommer ut till omgivningen.

visst dom får göra som dom vill, helt klart men jag känner mig lite utanför och det är hemskt.
känner mig som världens sämsta människa just nu.
jag har inte gått tillbaka i tiden och blivit den jag var då igen. så jag vill inte att dom ska göra det heller.
men det är bara vad jag vill. hihi
dom gör som dom vill.

sen är det trist att folk inte kan säga det dom tycker och tänker om mig, till mig. utan det gör man till andra ist och på den vägen får jag veta det.
att inte folk förstår att den är som en cirkel alltihopa i denna stad och säkert i andra också.
alla får förr eller senare veta det iaf.

och ofta är det typ såhär: vi säger att "lotta" är gravid med "bert" och vill inte att "knut" ska veta det, hon säger det till "gertrud" att hon är gravid med "bert", "gertrud" skvallrar vidare till "gösta", "gösta" säger vidare till "olle" osv osv. sedan kommer "putte" och säger till "knut" att "lotta" är gravid med hans barn. 
förtår ni vad jag menar. någonstans på vägen blir det en massa fel i det hela och helt plötsligt så är "lotta" och "knut" dom som ska ha barn och inte "lotta" och "bert".
samt att knut fått veta det via omvägar.

sen finns det ju den biten med att folk gillar att förvärra saker än det egentligen är.
typ som: "bert är" bi men folk säger att han är bög ist.

hatar sånt där alltså. gör mig mycket irriterad.
nu är ju detta bara exemel så ni skulle förstå, och inget som är sant. ville bara försöka förklara så ni förstår hihi. vilket jag är ganska dåligt på. hihi
 
nåväl, nu vet jag inget mer att skriva här. orkar bara med en fundering idag :P
känner mig lite gladare iaf :) det är bra!

pusshej!



moving pictures

film uppdatering igen.
inte sett så mycket nytt, men några få kommer här.

1. butterfly effect 3, mycket bra film
2. den sög en aning.
3. en besvikelse faktiskt.
4. en seg och tråkig film, handlingen var bra men resten nej.
5. grymt underbart bra film :)

sådär ja, klappat och klart!

"nobody puts baby in a corner"

Parik Swayze är död :'(

han var en grymt snygg grabb i sina ungre dagar, och hade han inte fått cancer som gjort honom så utmärglad och sliten så hade han nog varit rätt snygg som äldre också.
han var en bra skådis i mina ögon och honom kommer man nog alltid minnas från succén dirty dancing samt ghost. mmm, bra filmer. :)
trist att han skulle förlora mot sjukdomen, men han kämpade på hårt och det ska vi vara stolta över.

tycker ni inte att det börjar kännas skumt nu när våra älskade kändisar börjar tunnas ut. dom försvinner en efter en. jag tycker det känns förjävligt, man har som alltid tänkt någonstans i bakhuvudet att kändisar lever förevigt, dom dör aldrig, dom skiter aldrig osv osv. men se på tusan dom är lika mycket människor som vi. ;)
nej, nog vet man att dom är det men hallå dom ska inte dö, så är det bara.

Patrik Swayze R.I.P <3

 

kyss en bulle med rövna

"hur jobbar du i veckan?"
nej nu har grabben hjärnsläpp och skickat fel.

förstog inte först att det ens var han som skrev, men när jag fatta så var det ett wow som kom i huvudet. han lever!
har kom till kiruna av alla ställen att välja mellan, och efter att ha tjatat i flera år så äntligen fick man se trynet på han igen. leendet var stort kan jag då säga. saknat honom massa.
och kramarna är fortfarande lika mjuka och mysiga som lampitoapaper :P haha

nu undrar ni vad inni h-vete snackar kärringen om.
jo jag snackar om kenny penny som kommit till stan och faktiskt, faktiskt hunnit umgås med mig och vänner flera gånger. han har tom sett mitt hem. :D det ni, slå det om ni kan.
sist jag träffa honom var typ tre år sedan så det var tamigfan på tiden. haha

underbar grabb det där, han har en stor plats i hjärtat mitt och kommer alltid ha det. en av dom bästa helt enkelt :)

nu var jag väl gullig ändå , hihi. visst kenny.
nu får du dock inte försvinna så länge igen, hälsa på oftare ;)

nä nu ska jag lunka vidare i the nätspace och hitta nå bullar att kyssa med rövna ;)
puss hej!


kenny tha man :)

en bit tand mindre.

så har denna helg gått.
var ut med vänner och kärlek i lördags och saker hände, en bit av min framtand försvann, tack vara en brud som tyckte att min flaska skulle vara i munnen. hon sa att det var mitt eget fel att jag dansar med flaska, visst där kan jag hålla med. men jag tycker även att hon kunde ha hållt sig i närheten av sina vänner ist för att dansa in i mig hela tiden. om hon var full och inte kunde stå där hon skulle så kanske hon skulle ha suttit ner ist. nåväl det är över och det som hänt har hänt. inget att göra åt. dock måste man ringa tandis imorgon på morgonen. tanden ilar förbaskat mycket!

hände även en massa andra saker. både gott och ont. hade skoj måste jag säga fast tråkiga saker hände. men ifs jag börjar bli van med tråkigheterna när man går ut nu för tiden.
jag skyller inte på någon så sett för det var inte bara ens fel.

dock känner jag att det är trist att det händer så ofta nu, och det blir alltid kallabalik.
men jag går fortfarande ut när jag känner för det och kommer göra det. vill ingen följa, visst man blir lite ledsen men man kan inte tvinga folk att följa med heller. helt upp till dom.
kan erkänna att jag brukar försöka övertala dom, men lyckas sällan haha :D
en vän sa nyligen att jag kanske måste börja hitta nytt folk att gå ut med. visst kanske det, lite variation skadar inte. dock trist att se det så också, för man vill ju gärna gå ut med dom man tycker om att gå ut med.
men blir det oftast kallabalik så kanske man måste variera lite iaf. kanske inte gå ut jämt med varann. om ni förstår vad jag menar hehe.

sen kanske folk är less på att gå ut också. försökte övertala en vän att följa med ut men det gick inge bra. klart man kan bli less på krogen och alkohol. det har jag också varit.
men jag kan inte se något fel i att jag vill gå ut på krogen och dricka alkohol. det är ju vad jag vill göra just då liksom. sen går inte jag ut så ofta heller. eftersom jag jobbar en del och snart kommer jag jobba varannan helg dessutom. men men så kan det vara.

näväl, det löser sig nog på ett eller annat sätt.
sen kanske man ska be om ursäkt till dom som hamnat i mitten, men som på senaste tiden så minns jag inte mycket av vad som hänt. nu tänker säkert ni att jag druckit alldeles för mycket på senaste, men där håller inte jag med.
pratade med min vän om det för ett tag sen och vi kom fram till att visst alkoholen är en av anledningarna till minnesförlusten, men även så är det nog att jag blir så arg att jag inte minns det sen. för jag minns allt under hela kvällen ända hem till sängen. dock minns jag inte hur det dåliga hände varför det gjorde det och sånt. men det mesta däremellan minns jag :D haha
så kanske är det så att min aggrisivitet slåt ut mitt minne när jag blir för arg.
men men. kanske ska dricka mindre nästa gång. och undvika tråkigheter :D

sen kanske det inte finns så mycket att minnas heller, mycket är småsaker som förstoras, mycket är nog också saker som man inte behöver minnas för det är sånt som händer ofta och det minns man sen förra gången liksom. haha.
gud vad jag babblar, jag är så dålig på att förklara saker. men jag hoppas ni förstår lite av detta iaf :D

nåväl, man lär sig av sina misstag.

en filmaholics bekännelser

sitter här och funderar och undrar om jag kanske är lite besatt, eller besatt aknske är överdrivet, men väldigt överförtjust i film. haha som att det där lät bättre då :D
men hur som helst är det nog något att tänka på.
jag köper massa filmer som jag kan se om och om och om igen.
jag ser film väldigt ofta.
men jag njuter av det, jag älskar att se film. det är ett bra tidsfördriv, av vissa kan man lära sig saker, bra underhållning, bra sömnmedel ibland, en bra sak att se om man bara vill sluta tänka på en tankar och liv för en stund.
finns nog en massa mer man kan säga om det ;)
nåväl här kommer lite tips iaf.



1. sappho eller sappoh, skit samma, en bra film måste jag säga :)
2. hm, hoppa till en gång, waow! nej ingen bra film
3. den var sevärd, dock en nörd vs poppis historia igen.
4. haha gillar den ;)
5. ettan nördar, skit ner er, tvåan är bättre, så mycket bättre, enligt mig iaf :P
6. bra film, väldigt bra faktiskt
7. bra film, tycker om alla final destination filmerna :)
8. nej, ettan var bäst. tyckte skådespelerskan var kass i denna.

sådär ja (damma av händerna) todilooo!

RSS 2.0