en övertrött katti ala wooohooo

dagens bästa: en krogrunda på högtalaren säger hon och en övertrött katti går runt i en cirkel och skriker WOOHOO. hahah :P min humor suger men fan det var kul :D

kan du skjutsa mig till korgen? visst. katti hoppar på pulkan som dras av en ren som bir riden av en vän i samedräkt och jojkar hela vägen. en full katti skriker kan du ta refrängen igen och sedan sjuger hon med för fulla muggar.
undra vad vakterna på krogen hade sagt om detta faktiskt hade hänt :D haha gnugga sig i ögonen och säga  VAD INNI HELVETE, kanske ;D

fan vad har man för humor egentligen? :D men kul var det iaf :D

nåväl. hm. jag har skänkt pengar till katastrofen på haiti, 50 spänn. inte mycket men det är något iaf. lite ont i magen fick man när man en dag satte sig med aftonbladet och läste om det som hänt. först då jag fick veta om detta. så när reklamen kom på tv att man kan skänka pengar via mobilen sa katti okidoki. :) lite snäll kan man vara iaf :) jag är stolt.

kolla in alex blogg föresten. såg något otroligt där. ett klipp från youtube med black eyed peas och oprah. helt otroligt, kolla själv på www.thealxshow.blogg.se helt otroligt alltså :D hihi

äh nu vet jag inge mer. bye byedi then ;P hihi hehe hoho haha höhö

and action!

tänkte sätta in lite filmer jag sett nyligen :)
var som ett tag sen nu tror jag. hihi



1. en seg film, vääldigt seeeg
2. haha helt underbar, gammal film, men bra :)
3. i still like barbie ;)
4. ja vad ska man säga, dålig, men ändå hoppa jag till en gång iaf :)
5. i just love it, helt underbar
6. trodde den skulle vara bättre, seg, lite skum, men den gick att titta på iaf. älskar meryl streep, en av dom bästa skådespelerskorna som finns, enligt mig iaf ;)

sådär ja, dust and dusted :P

fattar inte

vad jag än gör!
jag orkar inte.
okej vi säger såhär. ni som inte kan acceptera mig  dra åt helvete!
jag orkar inte mer.
bara för att jag inte minns saker tror ni att ni kan säga och göra vad som helst. haha där kan ni fet glömma det!
vad händer när jag kommer ihåg säker då? som nu. ni är fan hemska människor. att behandla en människa såhär.
att behandla andra såhär. nä nu tar det slut.!
jag vill då inte ta del av det!

bye bye

då var det dags igen...

orka börja dra upp saker igen. en ynka mening "hej, jag skanar dig" och så sätter det igång igen.
hade det hänt mig med någon jag inte gillat så hade jag inte orkat bry mig, det är upp till dom om dom saknar mig eller inte, dom som gjort fel enligt mitt tycke, deras fel att dom förlorat mig.
nu är det så att jag kan inte se något fel med det jag gjorde, och kommer inte göra det heller. ett okej är ett okej, ett inte okej är ett inte okej. men man kan inte säga en sak den dagen och dagen efter och tredje dagen bryter helvetet lös. det går bara inte.

jag är en speciell person, och det är inte alla som kan älska eller ens gilla mig för den jagär, och som jag sagt alldeles för många gånger. stick om ni inte kan acceptera den jag är. jag tänker inte ändra mig för eran skull, endast för min egen.
vissa saker har jag ändrat redan och vissa håller jag på att jobba med fortfarande. inget ändras över en dag eller natt liksom.
och en fråga, jag undrar varför kan inte ni acceptera mig för den jag är och bara vill ändra mig hela tiden. fan, sök en ny "vän" som är det ni vill ha istället. orka försöka ändra folk hela tiden.

jag är ingen omogen person i mina ögon, och jag vet att vissa håller med. visst i fyllan kommer en lite mer knpp katti fram men jag är älskad iaf, precis som jag är. för med mig får man alla sidor, inte bara en och en massa falska som man ser till och från liksom. utan allt jag gör och är, det är jag i ett nötskal liksom. håller ni inte med där? ;P hihi

vissa säger att dom funnits där under mina jobbiga perioder och jag kan säga såhär, dom som funnits där för mig har jag fortfarande kvar och vägrar ge upp. dom är för värdefulla för mig och utan dom skulle jag gå under.
men dom som inte funnits där för mig då, tänk efter själva, vad gjorde ni då? vem var ni med när jag låg hemma och bara ville dö?
ni var då inte med mig iaf. det är då en sak som är säker. jag minns den tiden allt för väl och önskar ibland att den tiden kunde försvinna som vissa andra gjort istället :P haha byta ut liksom.

jag känner att jag orkar inte skriva så mycket för det som skrivs här kan man lika gärna bara söka igenom i bloggen och hitta tusen liknande inlägg som detta och alla handlar i princip om samma sak/saker.
nåväl, jag har sagt mitt än en gång och hoppas detta får ett slut någongång, det är skönare att veta att livet går vidare för alla med eller utan mig, och att alla gör osig till ch är precis den dom vill vara och ska vara.
jag jobbar då på det ;)

puss hej :)

jag vet inte

jag vet inte vad jag ska säga eller göra.
jag vet inte hur jag ska må.

jag mår dåligt över detta men det var mitt val, jag vet. frågan är bara om det var det bästa valen för mig och dig, för oss. hade jag kunnat stanna och kämpat mer? hade jag kunnat tvinga mig själv att må bra?
jag älskar dig fortfarande och inget av det har ändrats. hoppas du kan förstå det en dag.

vi har pratat mycket dom senaste dagarna om allt mellan himmel och jord och om oss. hur det hade kunnat vara, vad som saknades och varför det blev såhär. du sa själv att det var det bästa valet för mig, men du då?
har jag gjort dig så hemskt illa? hatar du mig? kommer du inte kunna vara min vän längre?
kommer jag att förlora dig helt och hållet igen?

jag har aldrig suttit i denna sits förr, jag har alltid varit i den sitsen du är i nu. så detta känns och är jätte konstigt för mig. vet inget hur jag ska vara mot dig, hur jag ska bete mig bland folk.

det gör ont, saknar dig, men jag måste reda ut mig själv. börja må bra igen.
är det meningen att det ska vara vi så kommer det bli vi igen.

jag vill se dig må bra, se dig le, se dig skratta. vara din än.
men jag vet att det är svårt för dig, jag har gjort dig illa.
vet inte om jag kommer kunna förlåta mig själv för det, vet inte om du kan förlåta mig för det jag gjort dig.
hoppas du kan börja må bra igen.
älskar dig och det kommer jag alltid att göra <3

förlåt...

RSS 2.0