filmfreak

Ni kanske har märkt att jag ser mycket film. Och ja det är ingen tvekan om saken, det gör jag faktiskt. Haha

Man kan säga att jag är lite av en filmfreak. Och jag skäms inte för det heller. Det är inte så att jag skiter i allt och alla bara för att se film istället. Utan jag ser film när jag inte har något att göra eller om jag inte kan sova eller bara när jag känner att jag har lust.

Favoritgrenar inom film är väl mest skräck och rysare men ser det mesta. Jag är en allätare. Allt brukar gå att se åtminstone en gång. Och ja jag sa brukar. Ibland kommer det upp filmer som jag bara sitter och suckar åt och lyckas aldrig riktigt ta mig igenom. Men jag lovar, jag försöker iaf. Haha

Det är väl det som är huvudsaken, eller?


En vän till mig säger att så mycket film som jag ser så borde jag typ bli en sån där som ser filmer och kommenterar och skriver om dom i tidningar och sånt. Visst kanske jag borde bli det, hade varit kul om man kunde få betalt för att se film. Men som jag gör här och på bilddagboken så ser man att jag brukar inte riktigt skriva om filmen så sett utan jag skriver bara vad jag tyckte om den. Haha

Nåväl, om det skulle intressera er så tänkte jag visa vilka filmer jag sett nu senast. :D

           

kan säga att alla dessa filmer är bra. men min favorit är Wall-e.
nu har ni kanske lite tips på filmer infr eran nästa filmstund. ;)

the life

Idag när jag äntligen vaknat och höll mig vaken så började jag fundera, hur mycket som ändrats på ett år.


Vid denna tid förra året var jag arbetslös, bodde ihop med min bästa vän, hade ett underbart förhållande och livet lekte. Penga brist fanns det men soc fick vara min hjälp på den vägen.


Idag så sitter jag just nu på mitt jobb där jag är fast anställd, singel, bor i min egen lägenhet med min katt och bygger upp mina mål och planer för livet.


Livet såg så mycket annorlunda ut då mot nu, visst det kanske inte låter så för er men tro mig det är det. Det är inte bara det nämnda som hänt under året. Jag har levt en hel del. Jag har haft fyra jobb, dock har dom bara varit extra fram tills nu. Jag har träffat nytt folk och vidgat mina vyer på allt. Gått igenom en hel del och lärt mig av mina misstag och fel. Förlorat vänner, men även träffat nya och vänner har flyttat. Vänner har skaffat barn, vänner skaffar barn. Dom förlovar sig, flyttar ihop. Dom gör slut och dom hittar nya eller tillbaka till varann.

Dom blir sjuka dom blir friska.


Allt är en del av livet och när man tänker tillbaka så inser man att man faktiskt börjar bli vuxen och att allt förändras, alla förändras. Vissa till det bättre och vissa till det sämre. Det bara är så. Själv tycker jag att jag förändrats väldigt mycket men det är tyvärr bara en vän som säger det, men det är väl bara hon som ser det också. Jag är mer vuxen och mogen nu än vad jag var för bara någon månad sen. Saker förändrats drastiskt.


Livet är ingen dans på rosor, sa en av mina närmsta idag och det håller jag med om. Alla dagar är olika. Alla ser olika på dagarna.

Kan då säga att mina dagar går som en berg o dalbana just nu. Ena dagen är allt perfekt och andra inte. Men det är bara att rycka på axlarna, ta ett djup andetag och säga "fan katti det blir bättre imorgon". Haha. Ingen vet om det blir det men man kan ju alltid hoppas. ;)

me loves it

såg den sötaste och mest gulliga film någonsin igår. jag har nog gått och blivit lite för mycket mes och blödig men fy fan vad man grät och skratta och aaaw, hela tiden typ. haha mig bara älska denna film.
hur underbar som helst!


                                            

                                                       
<3


den fick då mig att tänka och då kom det bara mer tårar :P. fattar inte vad som tagit åt mig. jag är ju den som inte brukar kunna gråta och nu gråter jag av en film och kan inte sluta. haha. coolt va.
nåväl, ni måste se den. helt underbar som sagt. :D


*tänk att två händer kan göra så mycket tillsammans*

dagdrömmare, är ni?

dag ut och dag in kan jag sitta alldeles ensam och bara fantisera och drömma mig bort till en annan tid eller plats i livet eller utanför.
det kan vara en dröm om att världen är annorlunda och allt är som i en saga eller en fantasibok, men jag kan även sitta i timmar och tänka på min egen framtid och hur jag vill att den ska vara. planer, mål, drömmar och allt som hör därtill.

det har som blivit en del av mig, och det kanske inte är många som förstår det men jag tror ändå att det finns en hel del människor där ute som gör precis samma sak. drömmare, en drömmare det är vad jag är.

förut var det mycket om hur jag vill fly från denna värld och hamna i en helt annan. men just nu vill jag stanna här och uppleva det som hör livet till.
jag vill finna min soulmate, bilda en familj men barn, bil, hus och äventyr. jag må bara vara 21 år gamal och blir snart 22 år och har hela livet på mig än, som mina gamlingar en gång sa: "du är bara barnet än".
men min klocka har börjat ticka, det är inte så att jag har bråttom eller så, men jag känner längtan efter att få detta.

jag har ett jobb och ett fint hem i en fin stad, jag är redo.i mitt hjärta är jag redo. i min själ är jag redo.
spelar ingen roll vad andra tycker och tänker om mig. dom vet inte allt om mig, om kan inte mig innan och utan.
jag vet vad jag vill. och det är det här.det är mina drömmar just nu.
jag kan sitta i timmar och bara drömma mig bort och bara njuta. för jag vet att det kommer, så småningom.

jag må leva ett liv där jag lever livet just nu. bara har roligt. men jag känner mig färdig med det ändå, visst jag kommer nog leva roligt ett tag till men bara tills den rätta dyker upp, och kanske inte lika mycket som jag gjorde för ett tag sedan.
det är roligt, men det blir tröttsamt efter ett tag, faktiskt. man blir helt enkelt less.

men nu är jag redo, jag är redo.

satana!

sitter på jobbet just nu och nyser och snorar som en gris (om grisar ens snorar vill säga) haha.
nåväl, ca 7 timmar kvar av nattjobbet så det är bara att stå ut.

räknade nyss ut hur mycket i lön cirka jag får denna månad för förra månadens jobb och fick mig en liten chock. tur att man lagt undan lite så man klarar räkningarna iaf. haha. blir ingen bra lön kan jag då säga. suck.
men men alla månader kan inte vara ljusa på den sidan eller hur?

ja, så nu sitter jag bara här och drömmer mig bort, tänker på boken jag gav till malin, den hadla om mycket konstig och onödig fakta om sex. haha skit rolig är den.

ex: visste ni att i djurens rike är det blåvalen som har störst penis och den är ca 3,3 meter lång. det är ungefär som från golvet upp till kanten på en basketkorg :D

rolig fakta eller hur. hihi

hm........... har ni någonsin undrat över vad för konstiga ord vi använder till allt och på allt. nu kanske ni undrar, va tusan snackar hon för gojja. men tänk er. varför heter kastrull, kastrull egentligen?. tänk om det hette groda ist. och om makaroner skulle heta fotografier. "jag ska bara ta fram min groda och koka lite fotografier."
har ni tänkt på det någongång? va va va? :D hihi

nä hojja gå och sov gott folk, det hade jag gjort om jag inte varit tvungen att sitta här :) natti natti

borta med vinden

jaha, då ligger man i sin säng igen här på planerna i kiruna. hojja hemskt.
har varit i luleå i ett antal dagar och det har varit underbart, det hela började med:
en biltripp ner med släp, i bilen fanns, jag, anna, natta och en sussi. det blev en lååång resa ner men skönt som fan när vi äntligen var framme.

det börjades packa upp allt och det tog en två tre dagar eller något sådant. det var inte alltid lika roligt, men det gick iaf.
när lägenheten stod hyfsat ihopmojjsad, så kunde man börja roa sig med det lilla roliga ju ;).

SHOPPING!
me likes it, det blev en massa olika saker och ställen att besöka, mycket mat ute med trevligt sällskap och lite party på helgen. kul som fan. det gick en j-vla massa pengar men roligt har det varit och det var det värt.
det fanns även dagar då absolut nada hände, och i jämföresle med att ha absolut nada att göra i denna stad så var det grymt mysigt i den staden :D haha.
men men.

dagen kom för hemfärd och det var nästan så det kom tårar på tåget när man skulle säga bye bye till sussi, hade ju haft det så skönt och roligt. (måste ta mig från stan oftare i fortsättningen) nåväl, sittandes på tåget och det rullar fram upp mot kiruna känner man hur det blir kallare och kallare i tåget och utanför blir träden gulare och gulare.
hemskt kunde jag nog bara tänka.
kom till gällivare och då visste jag inte om jag skulle hoppa av glädje för att resan snart var slut eller om jag skulle gråta floder för att jag inte ville hem till kiruna.

väl i kiruna kom malin och danne och hämta mig, hade lite mycket väskor med mig hem :P
och hemma stod kissen och vänta, och snacka om att hon prata, haha helt sjukt söt. kan då säga att hon aldrig, aldrig varit så här mysig och kramgo någonsin. shit alltså. hihi min bäbis ;)


jaha, så var det med det. idag är det dagen efter hemresan och jag har blivit sjuk, halsen gör ont och är lite snorig. samt så ska jag jobba min första natt på länge nu. hojja vill inte haha. vet att det kommer bli en massa tungt. men det är pengar får tänka så.

vaknade vi 11 men gick och la mig igen efter att jag varit och handlat och vaknade ganska nyss. skönt.
så nu väntas det på att dra till jobbet.

jo by yhe way, har stora funderingar på att flytta från stan, blev som lite kär i luleå, har aldrig tänkt på hur mysig och fin det staden är, när man bara varit där över dagen typ. det är nära till kiruna för att hälsa på, har vänner där, fin miljö och en massa nytt att se och utforska :P

nä hojja nu har jag babblat rappakalja nog vi får höras heippa ;) 
RSS 2.0