upp och ner!!!!

jag vet inte alls vad som händer nu mer, det är som att allt bara ploffs ner i skiten.
allt är overkligt. hur kunde allt bli såhär galet.
prata med systra min och hon sa också att hon inte fattar hur det kunde gå sähär galet för mig. shit alltså.
nå hon är min guldsten i det hela iaf. hon säger saker jag behöver höra. och det är allt jag begär. lite stöd och ord som ger mig lite bättre syn i det hela.

annars, jag vet inte ens vad man ska säga. en olycka kommer sällan ensam sägs det ju. och ja haha det stämmer jävla bra måste jag säga.
har iaf slutat med planer för tillfället. dom går bara åt skogen iaf. så det är upp till andra nu om dom vill ha med mig på saker vill säga.

annars händer inte mycket. längtar till nästa år som satan. vill få detta år överstökat nu. det sägs väl att om året börjar dåligt slutar det dåligt. ja det började kanske inte som det bästa. lite bråk och en annan stor grej. och se nu hur det blivit. haha man kan nästan bara skratta. det är så galet att det är komiskt faktiskt.

nå man har iaf fått tänka och fundera en hel del och det har varit både bra och dålig. det dåliga är hemskt, men det bra är något som en vacker dag kommer stärka mig. jag lever på och kommer en dag nå den där dagen då allt är som det ska igen. jag får bara hålla mina tummar på att det händer snart :)

over and out :D

krums i dums

nu är det dags att ändra sig. jag vet att jag är speciell och har alltid varit det kommer även alltid vara det. men vissa saker måste jag ändra på hos mig själv.
det är ifs så att man ska inte ändra sig för någon annan än sig själv. men denna gång har jag öppnat ögonen och insett att ibland måste man ändra sig själv för andra.
som nu. :P

jag är faktisk ovanligt glad idag och mår bra. helgen har gjort sitt så att säga :P haha men bitar av den har varit väldigt dåliga. men det kommer nog bli bra i slutändan.
jag är väldigt envis av mig och när jag bestämt mig för något då kommer det bli så också. bestämd på ett bra sätt antar jag :D haha

jag vet nu att jag är inte glömd, bara lite vilse och det gör att jag knuffar bort folk från mig. jag vet att jag finns där inne och en dag kanske dörren öppnas för mig helt igen. men tills dess har jag en del att ta tag i. och det har redan börjat.

du öppnade mina ögon igen och det tackar jag för. jag finns här och kommer alltid göra det.
jag finns här för alla er. det är ni som betyder :)

troddeduja.se

så kan det gå när man ser fram emot något för mycket. äh jag är van. fast jag börjar undra om jag verkligen är det. för jag blir lika besviken varje gång :S
nå inget att göra åt. får bara hoppas på det bästa helt enkelt.

börjar verkligen känna denna besvikelse växa sig väldigt stor nu. hur mycket jag än gör för andra och kämpar så får jag inte mycket alls tillbaka. känns som att jag är den enda som verkligen vill något här.
när jag väl kan göra något så kan ingen annan och dom kan absolut inte offra något heller för just en dag. medans jag har gjort det väldigt många gånger för dom. bara för att få spendera tid eller göra något roligt ihop.
jag kanske inte är värd tid för dom. dom vill kanske inte göra saker med mig.
jag vet att dom älskar mig, men det är såhär det börjar kännas nu. och det är väl inte bra. ska jag fortsätta vara den som offrar saker för dom och dom inget för mig.
vet inte vad man ska säga riktigt, men jag är besviken och en del ledsen i ögonvrån.
tycker inte det ska fortsätta såhär, ta mig för givet om dom vill men jag kommer inte offra mer fören jag får något tillbaka. det ska väl ändå vara rättvist eller.

nå nu till nå roligt. jag har uppgraderat mig lite på senaste, mitt hem börjar ta sig rejält nu.
och katti är glader :D

hejdå!
RSS 2.0