man är som man är...

japp och det stämmer så in på mig, jag är som jag är och jag gör mitt bästa :D
men jag är älskad som jag är så behöver inte ändra så mycket. alla gör sina fel och misstag till och från och jag har verkligen varit duktig under ett väldigt bra tag.
dock i fredags brast jag, haha och jag brast inte lite. blev några som fick ta emot all skit jag hade inom mig och att det var något viktigt som kom ut, nja, det är det väl sällan egentligen. men nu känner jag mig skum inombords iaf. ångest har jag haft och jag har bett om ursäkt. men ja man kan säga såhär. vissa saker skulle ha fått stanna inombords. vissa saker skulle jag aldrig ha nämnt och vissa saker skulle ingen någonsin fått veta om jag bara lyckades hålla klaffen :D men inte denna gång gott folk, nej nej haha.

hojja katti du är en underlig och egen filur :D hihi håller ni inte med?

nåväl, jag ber om ursäkt igen för mitt beteende, men vem kan inte ha snefyllor? :D
nåväl nu ska det vara lungt igen fram tills något speciellt händer, ska bli skönt, hoppas bara att jag även kommer igång med gymmet igen, så fort knät läkt helt. golvet på jobbet är iaf hårt och ingen bra grej att dunka ett skadat knä i :D bara ett tips till folk därute i världen, skadade knän dunkar man inte i saker, det gör ont ska ni bara veta :D

sådär, nu vet ni det iaf. men tack till mina älskade vänner som älskar mig för den idiot jag är :) kärlek på hög nivå till er <3 

hm, sa man och kokade en kotte

alltså detta tjafs hit och dit, bråk hit och dit. man blir tokig.
man skyller på varandra och lyssnar på skitsnack.
vars tog ärligheten hos folk vägen, när började alla skylla allt på andra och se sig själva som helgon?

har jag varit på en annan planet i år eller?
jag fattar ingenting.
kan inte folk bara acceptera sina egna fel och brister, ingen är prefekt. lär er dom, lev med dom eller försök bättra dom. inget går över på en natt men vill man bli en bra människa måste man se allt hos sig själv, lära sig av det och göra något åt det som behövs.

jag är en person som accepterat mig själv för precis den jag är. visst jag gillar kanske inte allt hos mig med jag har accepterat det iaf. allt är liksom en del av mig, det som jag inte gillar det jobbar jag på att bättra. kanske andra också borde tänka på.

sen detta med respekt för andra. har det också bara flygit iväg till månen eller?
visst jag har haft problem med respekt till vissa och i perioder, men vissa saker är ett faktum, något alla borde veta som är människa. fan till och med djur har respekt för saker och ting.
jag är inget helgon på denna fronten, men jag har lärt mig en del och lär mig fortfarande.
hur går det för er?

och så favoriten av allt typ, detta ältande och ältande. förbövelens gå vidare i livet. sitter man seriöst fast så hårt i någon eller något att man måste nämna saker om och om och om och om igen. shit alltså. det är gjort, det är sagt, det är över. släpp taget! hur ska man någonsin kunna leva ett bra liv med massa ältande om det förflutna hela tiden. är det något dom vill förstöra eller, jag fattar inte.

jag har då gått vidare från sånt. orkar inte pendla fram och tillbaka hela tiden och dra upp massa gammalt skroll. irriterande och jobbigt är det var det är. håller ni inte med?
visst minnen är mysigt men inte skroll :)

vi kan säga så här. jag vet vad jag gjort i mitt liv, jag vet vad jag haft och vad jag har. vad jag förlorat och vunnit. jag har accepterat allt det där och gått vidare. jag har aldrig varit perfekt och kommer aldrig vara det heller. men det är jag. det som händer i mitt liv just nu det pågår fortfarande men jag vet vad jag gör och en vacker dag kommer även detta vara förbi. jag kommer kanske ha ångest och så men inget jag kommer gå och älta på.
det som är gjort är gjort, det som är över är avslutat. släpp det!

och en liten sista grej, bara för att man gjort något eller varit något en gång i tiden betyder inte att man inte kan förändras. tänk på den du :P

nu är huvdet för trött för att komma på mer ord, hmm, hade säkert mer att säga men skit samma :D haha
tjing!

Elfquest!!!

elfquest (alverfolket på svenska) är en amerikansk serie skapad av wendy och richard pini på 70-talet.
den kom ut i usa 1978-1984 och här i sverige på 80-talet om jag minns rätt (vilket jag sällan gör) hehe ;).
dock blev inte alla tidningar översatta till svenska och därför läser man dom på engelska, eller hur? :)

serien handlar om ett gäng alver som förlorar sitt hem på grund av människor, dom tvingas ut på en resa för att finna ett nytt hem.
ridandes på sina vargar får vi följa dom genom världen med två månar där dom möter nya vänner och fiender, kärlek och hat, och svaret på deras största fråga, vars kommer dom egentligen ifrån?.
resan är inte enkel för dom och det dom finner är inte alltid det bästa eller sämsta.

när du läser denna serie om dessa alver och deras resa mot ett nytt hem, nya vänner och deras största mål, 
möter du varelser från vår egen värld, från sagor och fantasi, myter och legender. denna serie fångar in dig i sin egen värld. du hamnar i en värld full av magi där allt kan hända.

serien är väldigt omtyckt av många och väldigt efterfrågad, har jag märkt, och därför svår att få tag på. men det finns en underbar sida på nätet där man kan läsa hela serien och även fortsättningen, dock är det inget som slår orginalserien som har både en början och ett slut. :)

vill du ge den en chans? det tycker jag du ska göra, för den har mycket, mycket att erbjuda just dig ;).
om du känner dig sugen, så sök själv efter sidan att läsa den på eller ge mig en vink så kanske jag ger tipset på sidan till just dig ;) hehe *blink blink*



kärlek på hög nivå för mig <3

filmtittandet går upp och ner

lite seg på filmtittandet till och från nu för tiden. har lust att se film, men orkar som inte haha. hur slö får man bli egentligen. inte direkt som att kolla film är jobbigt, men ja vad ska man säga :P



1. evening, handlar om en kvinna som är döende och som drömmer sig tillbaka till sina ungdomsår, frågan är har hon levt ett bra och lyckligt liv? den var okej för mig, ingen höjdare dock.
2. hihi, barbie ;) här får hon reda på att hon är häften människa och hälften sjöjungfru, nu måste hon hitta sin mor som kan hjälpa henne bli människa fullt ut. goodie goodie film för katti :) hehe
3. gammal film, men bra :) stella har förlorat det där roliga i sitt liv och bestämmer sig för att med sin bästa vän resa iväg och försöka hitta det där roliga igen.
4. den sög orka förklara :P
5. handlar om två bästa vänner i sina bästa år, lever sitt liv via karriären och skoj, när plötsligt en av dom får veta att han har tvillingar med sin exfru :) grymt bra :)
6. mycket underlig film, bara samma prat, men den har sina poäng också :) dock ingen höjdrare, svår att förklara men det är folk som pratar om vad kärlek är :)
7. sett ettan? se tvåan, lika heta än ;) grrrr. mycket bra. dom fortsätter med sina uppdrag iaf :)
8. bra film, expar träffas i ett lite smått underligt tillfälle. han ska hämta och överlämna henne till fängelset, tror ni hon vill följa med sin exman? ;p
9. bra men lite seg dock. en ung flicka blir mördad, efter hennes död kan hon inte fara vidare utan stannar nära dom hon älskar mest. kommer dom få fast hennes mördare?

nåväl heippa. :)
RSS 2.0