oron växer

oron över semestern växer, vi skulle fått veta för länge sedan hur det blir med dom men än inget svar. suck.
jag behöver ledighet, orkar inte mycket mer, är rädd varje gång jag ska dit, rädd att bli sjuk. så ska det inte vara. och ingen ide att säga "gå med i facket" för jag har inte råd! ekonomin suger, denna månad har vi levt på mynt, nudlar, soppa och snålat med toapapper :P haha men ja så kan det vara när man måste betala skatt. typiskt nog. nå hur som helst in på lite roligare info.

this is it är idag och den ska ses :D hoppas att den är bra, men jag har inte nå stora förväntningar iaf och det är bra, kanske får sig en överraskning då ;)
festivaldax snart, iiiih är peppad, bryr mig inte om band eller liknande men det ska bli så skoj iaf, grillning, öl, bästa umgänget och en massa annat. :) iiih två veckor kvar. lalalalalaaaaaa :D
ska till stockholm också bara allt löser sig på jobbfronten så, tänkte det blir över en helg så måste börja planera in allt hehe.
sen fyller sambon 20år också snart, väldigt snart och det ska bli en upplevelse i sig, hoppas hon får en bra fest och att alla som kommer får roligt och gör hennes dag underbar och till en dag ingen glömmer :)

nå nu har jag uppdaterat lite så nu ska jag hoppa i duschen :D
puss hej

go the distance

I have often dreamed
Of a far off place
Where a great warm welcome
Will be waiting for me
Where the crowds will cheer
When they see my face
And a voice keeps saying
This is where Im meant to be

I will find my way
I can go the distance
I'll be there someday
If I can be strong
I know every mile
Will be worth my while
I would go most anywhere to feel like I belong

I Am on  my way
I can go the distance
I dont care how far
Somehow Ill be strong
I know every mile
Will be worth my while
I would go most anywhere to find where I belong

-----------------------------

tycker texten är så bra, den säger mycket och är stark.
var bara tvungen att lägga in den :)
kan ni lista ut vars den kommer ifrån?

SATC 2

jag säger bara såhär, vad gnäller alla om. inge sex och inge city? huh???
jag tycker då denna var grymt bra. mycket roligare än ettan, den hade som mer humor. kanske inte mycket sexscener som i serien och så men det är mycket snack om det iaf.
mycket handling om äktenskap men hallå, skärp er, dom har gift sig då blir det annan handling ju :P även filmer går vidare, det kan som inte bara handla om singlar som har sex en massa och köper skor. nej nej. dom går vidare i sina liv och därav ändras deras liv och handlingen följer efter. inget att klaga på alls enligt mig.
sen tycker jag att visst dom sticker från new york men hamnar ändå i en stad där mycket händer och mode finns då med. dom byter kläder som jag ändrar ställning i stolen just nu :D så det finns mycket kläder att se minsann :D

så sluta gnäll och gå och se den, jag gillar den starkt och hoppas att ni också gör det.

 


me like <3

kletiga grodor med kapsylhattar

så nu tänkte jag lägga in lite film igen. var som ett tag sen. i för sig så har jag inte skrivit mycket alls på senatse. men min hjärna vet inte vad jag ska skriva om, varje gng jag får lust loggar ja in och poff inget. INGET kommer fram som jag kan skriva om. finns säker mycket att berätta men nej, inte för mig hehe. nåäl det komer när det kommer :D

filmisar :D



1. 2012, en katastroffilm om världens undergång. den var helt okej för mig. fick lite panik till och från när dom ska vara så sega hela tiden. "titta en stor våg! ja, men vi hinner ifrån den om vi går i snigelfart i uppförsbacke"
2. he's the girl, nice film. handlar om två tonåringar vars själar byter plats typ. kille blir tjej och tjej blir kille. ganska rolig :)
3. all about steve, vet inte vad jag ska säga om den faktikst. men se den den är bra :D
4. cheri, helt okej. en kärlekshistoria helt enkelt :D
5. alvin och gänget 2, grymt bra :D dom sjunger vidare i denna film och stöter på lite konkurrans :D
6. funny people, sådär för mig. en känd komiker får veta att han är döende och bestämmer sig för att ge sitt sista till stan up och att finna lite lycka i livet mer än jobb.
7. i love you phillip morris, underbart bra :D en man blir kär i en annan man i fängelse och den ena ggör allt för att få vara med den andra typ.
8 har du hört ryktet om mogans?, bra film, rolig och underhållande, me like. ett par som separerat blir vittne till ett mord och måste gömma sig på annan ort tillsammans.
9. me and orson welles, tråkig flm för mig. vet inte vad jag ska säga om den haha.
10. arthur och maltazard, inte lika ok som första. arthur får ett nödmeddelande och beger sig till minimojerna igen. (hette dom minimojer?) haha nåväl.
11. two weeks notice, bra tycker jag :D hon är en advokat som kämpar för att behålla gamla byggnader, han är den som river gamla byggnader. hon jobbar åt honom och kärlek uppstår :D

gick inte så bra för mig att skriva vad dom handla om denna gång. säger ju att jag behöver semester!
näväl bättre lycka nästa gång :D
RSS 2.0