hör och häpna, jag har torka på filmer nu för tiden!

jo, det är sant, jag är en filmnörd, men just nu har jag torka på vad jag ska se för något, så blir oftast bara samma filmer om och om igen. tråkigt, så om ni har nå tips på filmer till mig, helst bra. så ge dom gärna. :) då blir jag glader!

här kommer några jag sett under en tid iaf :D



1. grymt gullig film
2. kate winslet <3 filmen är bra enligt mig
3. haha, underhållande och rolig :D
4. grymt bra film. svensk, men bra :)
5. den var skum, väldigt skum, vet inge mer att säga om den
6. hahaha, så jävla kul. sett den förr men nu äger jag den.
7.sett den också förr, mycket bra och rolig. den äger jag också ;)
8, 9, 10. jag är inget star wars fan direkt, men nu har jag sett dessa tre och alla är bra :D

någon som vill ge mig lite tips?

flörtar eller inte flörtar det är frågan

den senaste tiden har det varit mycket prat om flörtningar. vilka som flörtar med vem och hur dom gör och vilka som märker av flörtningarna och inte.
är det tillåtet att flörta med vem man vill?
alltså nu menar jag med typ någon annans partner, vänner, ex eller sånt liknande.
när har det gått för långt?

som sagt det har blivit mycket funderingar och snack om det den senaste tiden och ska jag vara ärlig tycker jag det är hemskt.
jag tycker iaf att ex och partners är off limits om man har sagt det. partners tycker jag är en självklarhet. dom rör man bara inte. helst inte om det är någon väns.
ex är off limits om den som varit med detta ex inte tycker det är okej förstås. jag vet inte vad ni tycker men så tycker iaf jag.
har man dock sagt att det gör inget om man flörtar eller mer med exen så är det okej att go for it.
fats jag kan ändå inte säga att jag tycker dom är off limits för jag har själv varit med vänners ex. haha
men på något sätt tycker jag att man kan fråga iaf om det är okej för kompisen. för hellre kompis än kärlek, jag hade inte kunnat leva utan mina vänner.

kärlek kan man som inte rå för, faller man så faller man. bara kul att se kära personer. men man kan tänka sig för innan man faller. eller? gud vad jag babblar :D hänger ni med, jag har nog tappat tråden nu :D

att se någon flörta med mina vänners partners är mycket irriterande för mig. att höra om det gör mig arg och att sedan se eller höra min vän må dåligt, då blir jag förbannad.
hallå lite vett innanför pannbenet får man väl ändå ha.

sen kommer man till det här. folk som flörtar med folk utan att veta att dom gör det. är det fel att göra det?
och isf hur kan det vara fel om dom inte vet att dom flörtar?
ja, jag vet egentligen inte vad man ska säga om detta. flörta är väl okej så länge man inget gör. men att flörta öppet med andras partners är fel enligt mig. sen att skylla på andra saker när man ifrågasätter det. bara löjligt, fan stå för det ni gör. ärlighet varar längst, eller?

nä nu ska jag sluta prata om detta men lämna gärna kommentar om vad ni tycker. :)
byebye!

en fundersam kratta i garderoben

mycket just nu som roterar i huvudet mitt är denna sak om pengar.
pengar är inte allt i livet men mycket i livet beror på pengar.
jag jobbar som en galning och ändå känns det som att pengarna inte räcker till. måste man bli utbränd varje månad för att känna sig säker på penga fronten?

kan man verkligen inte köpa lycka för pengar?
jag tro man kan det. utan pengar är man inte lycklig, men med pengar har man bostad och mat på bordet, det man behöver i livet typ. eller?
köpa lycka behöver ju inte alltid betyda att man måste ha det dyraste och eller det man bara vill ha, utan jag tror mer att lycka är om man klarar av att leva utan att oroa sig. men det är bara min åsikt. :)

jag känner mig pressad till jobb fast jag inte ska jobba egentligen. för om jag inte jobbar känns det som att pengarna i lönen blir mindre fast dom inte blir det. för jag får ju min lön som jag egentligen ska ha för mina timmar varje månad jag jobbat. men om jag ska jobba extra eller liknande och inte gör det, då får jag lite ångest och tänker, fan dom pengarna hade jag behövt.
som min ekonomi ser ut just nu så lever jag bra, jag och älsklingen.
men ändå så känner jag att extra pengar varje månad hade suttit fint. jag vill som ta mig till vänner som flyttat och hälsa på (har ångest att jag inte kommit iväg än) vill ut och resa, spara så jag kommer någonvart med mina planer för framtiden. men just nu känns det som att detta är så långt borta.
det är tråkigt, för det är något jag verkligen vill.

hm, tankarna som ploppar fram just nu bara sådär är. sluta snusa (tjäna in dom kronorna), lev på nudlar (glöm det), jobba arlset av mig varje månad (extra pengar).
varför ska pengar vara en så stor fråga i livet. ett så stort måste? pengar är bara problem. hur mycket man än tjänar räcker det inte till allt man vill. jobbigt jobbigt!

nä såhär får det inte fortsätta i evighet, måste börja spara. får nog jobba arslet av mig varje månad ett tag framöver så får man se om det funkar. om det blir mer pengar och om dom räcker till. om dom ens hjälper lite, man kanske inte ens märker av dom för dom försvinner så snabbt. hehe :)

äh, tack för mig ;)

här vad det dött i grytan

oj vad dålig jag är på att uppdatera, detta med en egen blogg är kanske inget för mig ändå hehe :D
nå tänkte bara kasta in något ointressant. först tänkte jag film, men sen ändra jag mig och bestämde mig för lite spel istället hehe. det har jag som aldrig lagt in här.

många vet att jag är lite av ett spel freak ibland och när jag väl spelar så är det nog mest dessa jag spelar.


1. sims hihi, äckligt sims fan är man väl :)
2. första sims, har alla och än är dom lika roliga att spela
3. andra sims, har alla utom en och den ska jag också äga snart.
4. tredje sims, äger jag inte än, men ska äga den också en vacker dag ;) måste ju
5. castaway, faktiskt var det väldigt roligt, men gick fort att ta sig igenom.
6. kingdom hearts, favorit!
7. kindgom hearts 2, favorit!
8. soul calibur, mums :D
9. soul calibur 2, mums hehe
9. zelda in my heart forever :)

spelar en massa annat också, me det är nog mest dessa som är min grej. zelda har jag nästan till alla mina konsoller hehe. bara älskar zelda. ohja!

nåväl detta var i brist på annat. hihi
ne nu vila min onda mage.
RSS 2.0