memories

suttit och kollat igenom vänners bildagboksinlägg (numera dayview) och hamna flera år tillbaka i tiden. och fy fan vad kul det var. massa minnen och känslor som bara sprudlar i en. :) underbart.
dock är det något man saknar, alla minnen och känslor bunkrar upp sig inombords och man märker hur tiden förändrats. vilka som varit ens vänner, vad man gjorde, vem man var med, alla äventyr och hyss man hitta på.
ja det har då varit en resa i sig.
måste säga att det är något man saknar väldigt mycket, festerna som pågick på hemmaplan hos någon, drog till krogen, kom hem och fortsatte tills klockan slog tidiga morgonar. man dansa, sjöng, skratta, prata, lekte och gud vet vad mer :P allt detta med både gamla och nya vänner.
alla knäppa ideer man fick för sig helt plötsligt, roadtrips, snöbollskrig, filmmarathon, spel, leka, ja herre gud.
alla foton som tagits som fick mig att minnas, det var filmkvällar, twister, lekparksdagar, roadtrips, jul och nyårsfirande, fester, dansande, sjungande, gaykvällar, nya och gamla vänner, och så självklart alla flummbilder på bara en random dag :P
det var då härliga tider enligt mig.
många glada och fina minnen har man hur det än ser ut idag så är minnena något att minnas. :)

idag ser allt mycket annorlunda ut, folk har glidit isär, skaffat familj, vuxit ur fest, lek, spel osv. det är trist men så är det. dock hade jag gärna sett alla sammlas än en gång för att spendera lite tid och göra massa skoj och återuppliva gamla minnen än en gång och visa att vi fortfarande kan ;)
för det kan vi! i know it.
vem vet vad som kan medföra denna återförening, kanske band kan knytas mellan folk igen, minnena väcker livslusten hos andra och kanske även en ro kan fyllas i allas saknad. men det är ingen som kan säga att "så kommer det bli" utan det är mer något som " finns en möjlighet".
det är iaf så jag tycker :D finns en möjlighet att få uppleva det man saknar.

*memories*

Kommentarer


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0